DIZELAŠ je napisal/-a:Pozdravljen Rok46!
Ja no bo mel vsaj mir za nekaj časa za isti keš hehe! Saj tudi tvojo izbira ni slaba,samo če bodo dosti zavore pele bo lahko precejkrat pokazal nove diske kakor si mu jih ti na slikicah.
Drugače pa S16 tudi dobra izbira če to denarnica dopušča!
Lep pozdrav!
DIZELAŠ je napisal/-a: zaneslivejšega in varnejšegaza skoraj isti denar lep videz tudi ni vse.
Priporočam ti kaj takega,pa ti ne bo zagotovo žal,pa še mir boš imel za nekaj časa.
www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=639048#
S|icKeR je napisal/-a:mislm da je lastnik tega avta uporabnik foruma. pejt v temo zrihtani avti na prodaj in mislim da ga je tam sam objavil. pa ga vpraš pa boš zvedu informacije iz prve roke. najbl mi gre pa na živce razmišlanje da če je avto zrihtan, pol se je z njim norelo in je biu mrzu tiščan in ne vem kaj še. včasih je tak avto boljši nakup kukr pa čist stock avto.
pa dober nakup ti želim.
Bor je napisal/-a:DIZELAŠ je napisal/-a: zaneslivejšega in varnejšegaza skoraj isti denar lep videz tudi ni vse.
Priporočam ti kaj takega,pa ti ne bo zagotovo žal,pa še mir boš imel za nekaj časa.
www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=639048#
In od kje ti da je pa golf bolj varen ali recimo bolj zanesljiv. A mogoče zaradi stereotipa, da se fiat kvariNaj te postavim na realna tla in ti povem da se ne kvari čist nič bolj kot pa ker drug. V 140k km na mojem puntu še ni blo okvare ( razen seveda mehanskih delov, ki so podvrženi obrabi) tako, da ne prodajej bučk.
Sploh pa je punto prov lepši k en podrt golf, ki zgleda prov nikakvo.
Kar se pa punta tiče je pa mogoče res mal drag. Rajš poišč kakšnega z ELX opremo po možnosti z klimo. Ti povem da ti ne bo žal. Jst mam 1.2 16V (86KM) ELX oprema z klimo , absom, servo, in 2x airbag in je prov soliden avto in ga še lep čas ne mislim menjat.
martk je napisal/-a:Starši od kolega so šli iz Hotedršice na Vrhniko (20 km) kupovat kokoši (res, brez za****ncije). Pa me pol kolega kliče, naj pridem pogledat, češ, da avto ne gre več. Nismo ugotovili nič, razen sumljivih zvokov. Kasneje se je izkazalo, da je luknja v batu. Pa od punce cimra... raje nebi, kolk problemov je mela revca... Puntota ne vzamem, pa da ga šenkaš.
Moje OSEBNO mnenje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov