Feint je napisal/-a:Mercedes definitivno ta Alfa GT bo cez 5 let vredna nic Mercedes pa se vedno tolko da ko bos prodal bos lahko kupil 2 taki alfi hehehe.......sam sem mel nekaj cajta MB Sport Coupe 220cdi sicer ni to kar ti hoces samo je pa zelo hvalezn avto 250 tauznt kilimotreov je mel pa je sel ko ura,alfe pri 250 majo ponavadi ze drugo generalko hahaha
dj_em je napisal/-a:starih mercedesov se raje izogibaj ker je kvaliteta avta v pi**i raje kupi novo alfo....
če bi kupoval nove letnike pol ja drugače pa ne
pa na padanje vrednosti...nevem kaj to sploh sprašuješ... cena ti pade ko ga prpeleš domov... in vsak dan pade bolj.... konc koncev če kupš avto zato da se boš pol tolku po glav kok si zgubu v 2-3 letih si pol raj nove superge kup pa okol hod.. je bolj zdravo
LP
INFINITI je napisal/-a:Ti sem vozil tega starega CLK in ravno kabrio je bil - kaka drvarnica je to od avta; katastrofa od volanskega mehanizma; podvozje u 3 pm kot Lada. Tale kompresor motor z 163 je tudi skrajno nekultiviran in ful rjove pa nikamor ne gre.
Znotraj ni niti M od mercedesa... če bi rekel novo linijo CLK ali bognedaj zadnji facelift bi rekel go for it, ampak takole pa DEFINITIVNO raje bella machina - ALFA ROMEO
Mojster Miha je napisal/-a:Svetujem ti testno vožnjo pa se potem odloči. Stroški so odvisni od tega kaj kupiš oz ohranjenosti. Poraba bo jasno nižja pri ALFI. Padanje vrednosti, ustreza imidžu MB-ja in jasno boljša kot pri ALFI.
Predvsem pa ne poslušaj tle modrovanj tipa Infiniti - "drvarnica", "nekultiviranost", "podvozje kot lada" - dej, dej zdej al si vozu kako "strokovno" popravljeno razbitino al kej podobnega, ker drgači mi gre na smeh. Voziš HYUNDAI-a COUPE in zdej boš govoril o "drvarnici" in ne vem še čemu ....
V primeru, da je CLK tako ohranjen kot tvoj COUPE je če malo pretiravam svetlobna leta pred njim - od izdelave, podvozja, zavor, voznih lastnosti, izdelava recimo platnene strehe, mehanizma, zvočne, toplotne izolacije in vsega kar sodi zraven v poglavju CABRIO napram drugim avtomobilom te sorte in še bi se našlo
Tista o nekultiviranosti je pa pika na i - če ne veš kaj je kompresor in kako deluje .... na kratko bolj kultiviranjega turbo motorja ni !
LP
Feint je napisal/-a:Mercedes definitivno ta Alfa GT bo cez 5 let vredna nic Mercedes pa se vedno tolko da ko bos prodal bos lahko kupil 2 taki alfi hehehe.......sam sem mel nekaj cajta MB Sport Coupe 220cdi sicer ni to kar ti hoces samo je pa zelo hvalezn avto 250 tauznt kilimotreov je mel pa je sel ko ura,alfe pri 250 majo ponavadi ze drugo generalko hahaha
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov