FUUUL mi je všeč ta avto vizualno. Ampak vas pa sprašujem kako se pa
splača, kaksni so stroški potem, ker sem ženskega spola in pojma nimam :P Hvala!
viLLa je napisal/-a:Kupiti ali ne kupiti? To je zdaj![]()
splača, kaksni so stroški potem, ker sem ženskega spola in pojma nimam :P Hvala!
Tilen18 je napisal/-a:eh calibra je falus avto, bolše da si kupiš reno petko, vsak ko ima kalibro si misli da ma nevem kaj, pol pa se tu po mariboru tak nosijo pa poleg totega sranja stojijo pa mislijo da je njihov avto najbolši LOOL, prav smejem se ko vidim take talente![]()
Tilen18 je napisal/-a:eh calibra je falus avto, bolše da si kupiš reno petko, vsak ko ima kalibro si misli da ma nevem kaj, pol pa se tu po mariboru tak nosijo pa poleg totega sranja stojijo pa mislijo da je njihov avto najbolši LOOL, prav smejem se ko vidim take talente![]()
haha, tak btw, sem star že 20 let, in vozim dost bolši avto kot si lahko mislite, in niam nobenega namena ga tu gor kazat whatewa, vsake oči majo svojega malera
viLLa je napisal/-a:Kupiti ali ne kupiti? To je zdaj![]()
viLLa je napisal/-a:Hvala, hvala, hvala za pomoč![]()
A veste kuatale mi zelooooo diši
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=670724
al bi, al bi...
Kolk so pa kj gume
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov