pernat_b je napisal/-a:Mi mamo doma 1.9TDi mislim da je serijski 130konjev (močnejša različica) s tem, da avto ni bil newem kako poskočen smo ga pred slabim letom dali čipat in se drastično povečala moč avta še bolj pa pospeški (bi še skoraj rabo eno prestavo zraven) vglavnem mi ga mamo par let ni posebnih problemov nikoli bilo razen rednih servisov! Plus poraba je neverjetno majhna s tem da se avto ne vozi počasi ima okrog 6-7 nad 7 mislim da še ga ni uspelo spravit (naredi s tankom okrog 1200kilometrov neprestane vožnje smo testiral)
lp
rok46 je napisal/-a:mislm da ti bo 1.8 non turbo premalo za tko velik avto,če že,potem raje 110KM tdi...kolega ma v A3 1.8 mašinco pa pije 10L,A6 je pa 2 razreda večji,tko da se zna dvignt za kak liter...če že more bit bencinc uzem 1.8T pa bo poraba praktično ista,drgač pa 2.5TDI pa maš porabo okol 7L pa maš 155KM,novejši majo že 180 če se ne motim...skratka 1.8 non turbo ni dobra izbera
Slide je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:mislm da ti bo 1.8 non turbo premalo za tko velik avto,če že,potem raje 110KM tdi...kolega ma v A3 1.8 mašinco pa pije 10L,A6 je pa 2 razreda večji,tko da se zna dvignt za kak liter...če že more bit bencinc uzem 1.8T pa bo poraba praktično ista,drgač pa 2.5TDI pa maš porabo okol 7L pa maš 155KM,novejši majo že 180 če se ne motim...skratka 1.8 non turbo ni dobra izbera
Lej, to je tko. Če sploh kupuje takšen avto, s takšnim motorjem, mu je dinamična vožnja drugotnega pomena. Tvoj kolega mora verjetno tu in tam avto tudi stiščati, fotru pri umirjeni vožnji namreč pije A4 8,9 litra, jaz pa imam povprečje takšno kot tvoj kolega(okrog 10), s tem da avto, kot sem že napisal, tu in tam stisnem....z umirjeno vožnjo pomojem ne bo pil 11 no...lahko pa da se motim, ampak glede na moje izkušnje bo z umirjeno vožnjo pil manj kot 11...
rok46 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:mislm da ti bo 1.8 non turbo premalo za tko velik avto,če že,potem raje 110KM tdi...kolega ma v A3 1.8 mašinco pa pije 10L,A6 je pa 2 razreda večji,tko da se zna dvignt za kak liter...če že more bit bencinc uzem 1.8T pa bo poraba praktično ista,drgač pa 2.5TDI pa maš porabo okol 7L pa maš 155KM,novejši majo že 180 če se ne motim...skratka 1.8 non turbo ni dobra izbera
Lej, to je tko. Če sploh kupuje takšen avto, s takšnim motorjem, mu je dinamična vožnja drugotnega pomena. Tvoj kolega mora verjetno tu in tam avto tudi stiščati, fotru pri umirjeni vožnji namreč pije A4 8,9 litra, jaz pa imam povprečje takšno kot tvoj kolega(okrog 10), s tem da avto, kot sem že napisal, tu in tam stisnem....z umirjeno vožnjo pomojem ne bo pil 11 no...lahko pa da se motim, ampak glede na moje izkušnje bo z umirjeno vožnjo pil manj kot 11...
ja lej to je odvisn kje živi ne.če je kje v mestu,oz blizu mesta pa da se po mestu fura zna bit 11L poraba,če ma pa bol izven mestno vožnjo pol pa ne rečem je pa lahko tud mal manj k 10L.kolega ma dosti mestne vožnje zto tud taka poraba,ampk jst še zmeri neb uzeu A6 z 1.8 mašino,če že ,potem 1.8 T.sicr pa to je sam moje mnenje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov