kljukec je napisal/-a:mene neki zanima glede omenjenega vozila
reklamirajo chevrolet aveo- 4vratno različico- po slikah sodeč za 1.550.000 sit
1.2 motor...
če greš gledat avto ugotoviš da avto na slikah z 1.2 motorjem sploh ne prodajajo- torej je cena za 3 vratnega, ki pa je že star znanec našega trga in nima nič skupnega s 4 vratnim razen imena
to je po mojem živ nateg potrošnikov
oz manipuliranje z njimi- saj vje v reklami huda konkurenca daciji- pa pustmo zvezdice- v resnici pa avto na sliki stane 2.6 mio
lp
seat je napisal/-a:Sicer pa roko na srce chevrolet je tak nasplošno nateg,...,baje zajebava elektronika da o nenadzorovanih spustih šipe pozimi nea govorim ...
Res mogoče je pač slabo naletel,sam jst bi pošteno premislu preden bi kaj takega kupu
Omelo je napisal/-a:http://www.euroncap.com/images/results/small_family_cars/car_250_2006/Chevrolet%20Aveo%20Datasheet%203.pdf
BTW: test s 4imi airbagi. Pri nas v prodaji je samo z enim, razen če ne kupiš celega paketa opreme.
200x raj si grem za ta denar kupit twingota.
Ko sem ta test prebral, sem se odločil, da še mal po forumih preberem. Vsi pač pravijo: za ta denar ne moraš dobit dobrga novega "velikega" avta. Ja, se strinjam.
air_man je napisal/-a:Korejci, pa Japonci močno napredujejo na kvaliteti (ali pa vsaj ostajajo na enaki ravni), ravno obratno je pa pri evropejcih!!!
killah bee je napisal/-a:Naj gre nekdo nalimat plakate iz testa v salone kjer jih prodajajo
air_man je napisal/-a:Korejci, pa Japonci močno napredujejo na kvaliteti (ali pa vsaj ostajajo na enaki ravni), ravno obratno je pa pri evropejcih!!!
stench je napisal/-a:Imena so zamenjalli zato, ker so edino pri nas in nekaterih državah vzhodne Evrope še imeli ime Kalos, povsod drugod je bil pa Aveo. To je čista tržna poteza na foro čisto nov avtomobil z drugačnim imenom, ki nima veliko skupnega s starim imenon Daewo. Koliko je pa ta strategija uspešna je pa druga stvar.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov