maniac je napisal/-a:sam če jo razbiješ maš probleme, kr delov ni za dobit, originalni so pa dragi, da te sezuje
lp
DonFilipo je napisal/-a:maniac je napisal/-a:sam če jo razbiješ maš probleme, kr delov ni za dobit, originalni so pa dragi, da te sezuje
lp
otkod ti pa to?!? Cene delov niso nc drazje ali cenejse od ostalih avtov v klasi. Poleg tega dele za japonce najdes povsod, original in neoriginalne.
Moja 626ka je prevozila 280kkm in se naprej vozi. Samo redni servis ki staje 30-50ksit!
Itak debata kateri je bolsi je tukaj brezpredmetna, ker vsi vemo da so japonci najbolj kvalitetni, a je samo vprasanje, kaj kdo hoce. ce se hoce voziti nadpovprecno najvzame citroena, ce hoce se bolj udobno naj vzame Xantio Activo II, mazda ma pa povprecno podvozje!
pugi405 je napisal/-a:DonFilipo je napisal/-a:maniac je napisal/-a:sam če jo razbiješ maš probleme, kr delov ni za dobit, originalni so pa dragi, da te sezuje
lp
otkod ti pa to?!? Cene delov niso nc drazje ali cenejse od ostalih avtov v klasi. Poleg tega dele za japonce najdes povsod, original in neoriginalne.
Moja 626ka je prevozila 280kkm in se naprej vozi. Samo redni servis ki staje 30-50ksit!
Itak debata kateri je bolsi je tukaj brezpredmetna, ker vsi vemo da so japonci najbolj kvalitetni, a je samo vprasanje, kaj kdo hoce. ce se hoce voziti nadpovprecno najvzame citroena, ce hoce se bolj udobno naj vzame Xantio Activo II, mazda ma pa povprecno podvozje!
Sej vprašanje je glih.. kaj kupiti oz. kako dobiti največ za svoj denar. Meni "racionalno" 626, srce pa pravi -->Xantia.
DonFilipo je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:DonFilipo je napisal/-a:maniac je napisal/-a:sam če jo razbiješ maš probleme, kr delov ni za dobit, originalni so pa dragi, da te sezuje
lp
Sej vprašanje je glih.. kaj kupiti oz. kako dobiti največ za svoj denar. Meni "racionalno" 626, srce pa pravi -->Xantia.
Zal ti tukaj lahko pomagamo samo tako da ti povemo vsak (priblizno) racionalno, tvoje srce pa naj se odloci (tu nimamo vpliva)
Mazda - zanesljivost, Xantia - srce
Zena - zanesljivost, Ljubica - srce- dobr primer?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov