Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Partyzan
Novinec

Kraj: okolica Lj

Renault Sport Spyder

Napisal/-a Partyzan Če mar 16, 2006 8:34 pm

Že dlje časa sem skušal najti tale zelo zanimiv Renaultov model. Na telem linku se prodaja Renault Sport Spyder.http://www.jb-avtomobili.com/?rabljena_vozila&id=133
Avto je zelo zanimiv sam škoda ker nima nobene strehe, tko da če te ujame dež so lahko neprijetnosti pa tud mal močnejši motor bi lahko imel. Poleg tega pa se mi zdi tale cena ful zasoljena 7.000.000 SIT :?: :?:

Za tak edar si raje kupim novega Cliota RS. Sm s katerim pa bi bil večji frajer ;)
Priponke
eLvIdjMqjLKewUnd.jpg
GnKsrgwDnVRFZVyO.jpg

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če mar 16, 2006 8:39 pm

En takle se je pojavil v Grosupljem lani. Jaz sem samo gledal in se čudil. Tole je dirkalnik, ne avto!
Je pa tako, tole je bila omejena serija in jaz sem v Grosupljem prvič slišal zanj. Tako, da lahko rečem samo to, da če kupiš tole imaš pa dejansko nekaj posebnega. 8) Užitki v vožnji so najbrž čisti odfook! Če me spomin nev ara ima tudi platno da ga malo napneš čez po potrebi. Ni pa neka platnena streha kot v kabrioletih.
Skratka avto je bomba. Oblika za tiste čase je pa sploh :shock: Enostavno je eden tistih avtov, ko hodiš okoli in se čudiš. Mogoče celo bolj kot okoli kakšnega Ferrarija. ;)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če mar 16, 2006 8:39 pm

Raje kupi RSa in boš ravno tako frajer :twisted:
7 miljonov za tak avto je absolutno preveč in ni vreden toliko vsaj po mojem mnenju :roll:

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

lebica
Novinec

Kraj: BELAKRAJINA - SEMIČ

Napisal/-a lebica Če mar 16, 2006 8:45 pm

RS-ov je malo morje teh igračk je pa zelo malo in kdor to ceni si potem to kupi sigurno pa to ni igračka za mulčke ki bi radi frajerje špilal ker avto tudi dosti bolje potegne kot RS
8) DELIKATNA ZADEVA o kateri lahko samo sanjam ;)
Clio INITIALE Paris 1.5 Dci
Slika

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Če mar 16, 2006 9:07 pm

spiderja v slo ima C** iz mengša ;)

bolj za rekreacijo ob lepem vremenu je ta avto ja, ima pa tudi renault alpino ki je tudi legenda 8)

ampak za tak denar si raje kupim kakega elisa, M3, imprezo sti,m. evo....
Zadnjič spremenil jaka-z, dne Če mar 16, 2006 9:10 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Če mar 16, 2006 9:09 pm

Cene so različne - najbolj odvisne od ponudnika. Ne vem, kakšno ceno ti pričakuješ - sodeč po ponudbi pod 5 mio SIT ta avto težko najdeš, najcenejše ponujajo za okrog 5,5 mio SIT. Najdražji pa krepko presegajo 7 mio SIT.

LP

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če mar 16, 2006 9:10 pm

Ta je bil že lep čas zunaj. Prvič semga videl v Avstriji, sigurno 8,9 let nazaj. Zdi se mi da leta 1997. Pa tut potem sem ga parkrat vidu. Ni mi pa jasno, zakaj so mel zmerej čelado na glavi :shock:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če mar 16, 2006 9:12 pm

Omelo je napisal/-a: Ni mi pa jasno, zakaj so mel zmerej čelado na glavi :shock:

zato, ker je avto v principu bil brez vetrobranskega stekla, sele naknadno je prisla serija, ki ga je imela (po zelji oz. narocilu)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Če mar 16, 2006 9:13 pm

Omelo je napisal/-a:Ta je bil že lep čas zunaj. Prvič semga videl v Avstriji, sigurno 8,9 let nazaj. Zdi se mi da leta 1997. Pa tut potem sem ga parkrat vidu. Ni mi pa jasno, zakaj so mel zmerej čelado na glavi :shock:

ker moraš vozit ta avto z čelado!!
če ne zaradi navodil je to zaradi nevarnih štang(lokov) ki bi pri prevračanju na glavi pustile posledice, pa pri unih brez šipe je pa sploh logično ker sicer pri hitrosti nič ne vidiš ;)

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Če mar 16, 2006 10:21 pm

Safi (JB) enga prodaja. Cena je tm 6.5M... kar se tiče ekskluzivnosti ni debate, da je precej pred RSom, sam kukr vem nima strehe... :?:
No, če maš dnar (in avto) pol VSEKAKOR spajderja :!: Sam clio je pa velik bl racionalna izbira...

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če mar 16, 2006 11:17 pm

tazga sm že vidu sm to je precej let nazaj.kolko ma to sploh KM? cena me je najbol presenetla,je precej visoka.Za kolko so se sploh novi takrat prodajal?kolker se spomnem je biu takrat nekej dražji od espaca..če me spomin ne vara
Slika

POLO_TDIgti
Nov uporabnik

Kraj: LAŠKO

Napisal/-a POLO_TDIgti Pe mar 17, 2006 1:57 am

za tak denar dobiš že taga AUDIja,s katerim pa se renault z v osnovi ne more primerjat,tko da,razmislite trezno no....to je tak ko da bi one gokarde na poligonu vozu...kr neki
Volkswagen je STROJ,ostalo so le avtomobili!!!!

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Pe mar 17, 2006 2:32 am

polo: ni vse zlato kar je nemško in ni vse sranje kar ni nemško ;) Pomisli koliko audijev dobiš za enega Paganija... pa bi raje kupil 10 audijev če bi si lahko privoščil?

Eksluzivo vsekakor dobiš s tem avtom. Cena je pa količini in eksluzivnosti primerna.

Sicer pa več tu:

http://web.telia.com/~u52000003/default ... detail.htm

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Pe mar 17, 2006 6:28 am

v švici ga dobiš že za 29500chf(cca.4.500.000 sit) +9% DMV= 4950000 sit avto v sloveniji.
http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detai ... ge=1&row=1

polo: spider je za drugi ali tretji avto . avto za lepe nedelje in planinske ceste. partyzan po prvem postu sodeč noče nemškega tanka z abs, 16v, turbo, bas, diesel, karavan,...... vglavnem hoče špas avto. on hoče gokart. samo nemci pa nemci pa nemci pa.......

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Pe mar 17, 2006 11:54 am

POLO_TDIgti je napisal/-a:za tak denar dobiš že taga AUDIja,s katerim pa se renault z v osnovi ne more primerjat,tko da,razmislite trezno no....to je tak ko da bi one gokarde na poligonu vozu...kr neki

audi je svetlobno leto po exkluzivnosti za spiderjem + 150KM, 900kg in RWD pa seveda 0 elektronike in brez strehe je tut vse prej kot dolgčas. ;)
Je pa po drugi strani res, da maš audija lahko tut kot familywagon in da je spider bl šminka...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Pe mar 17, 2006 12:01 pm

Dam še miljon al pa dva pa mam rabljenga m3, ne pa renojčka za pozirat - brez gepeka.... Beda.
Če bi pa že moru odločat v tej klasi - z350 ozr. s2000.

Tko da - ODPADE.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Partyzan
Novinec

Kraj: okolica Lj

Napisal/-a Partyzan Pe mar 17, 2006 1:02 pm

Avto je vsekakor hud.

Jst sm ga prvič videl na VN San Marina. Men se zdi ta je blo to leta 1997. Takrat so z njimi tekmovali. Vem, da je bil avto najprej narejen za Renault Sport Spyder Cup (neki tazga). Šele kasneje so naredili cestne različice v zelo omejeni seriji. Zdi se mi, da so v Revozu dobil en model.
Cestno različico pa sm prvič videl v Munchnu okrog 2000-2001. Vem, pa da je bil voznik brez čelade!! Na zadnjem moto shovu v Grosupljem pa sm tud vidu tistega iz Mengša.

Cena 7 mio Sit je itak pretirana. Sej je razumljivo, sej ga 'ponuja' podjetje, ki sam na veliko uvažajo avtomobile iz tujine. Bravo tistemu, ki je našel link za tistga, ki se prodaja v tujini. Sam sem parkrat probov kej najt apmak brez uspeha. Zdej saj vem, kok drag avto je to. Če bi se ga dobil za 3 mio :D

Collector
Nov uporabnik

Kraj: Med Ljubljano in Kamnikom

Napisal/-a Collector Pe mar 17, 2006 1:22 pm

Partyzan je napisal/-a:Avto je vsekakor hud.

Cena 7 mio Sit je itak pretirana. Sej je razumljivo, sej ga 'ponuja' podjetje, ki sam na veliko uvažajo avtomobile iz tujine. Bravo tistemu, ki je našel link za tistga, ki se prodaja v tujini. Sam sem parkrat probov kej najt apmak brez uspeha. Zdej saj vem, kok drag avto je to. Če bi se ga dobil za 3 mio :D

Na mobile.de jih je kr nekaj.
Tudi men je ta avto hud. Gledal sem ga v živo v Mengšu.
Cena je pa tko, manj ko jih bo dražji bo. Saj je tud dober Williams zelo drag.
Slika

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Pe mar 17, 2006 1:25 pm

najprej so bili taki:
Slika
tle moraš imeti čelado drugače imaš polna usta mušic, ker se ti skoz smeji po kakšnih planinskih serpetinah počez.
ta plastika nad armaturo naj bi zrak speljala nad voznikovo glavo tako da ne bi bil preveč na udaru.

to je pa gliser na kolesih:
Slika

kar se tiče iskanja po autoscoutu: ko spodaj obkljukaš evropo ti ne bo nikdar izpisalo avtov iz švice. v švici pa imajo nekateri modeli kar zanimive cene napram drugim državam.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov