Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Boštjan Jaklič
Nov uporabnik

LEXUS IS 200

Napisal/-a Boštjan Jaklič Pe mar 17, 2006 8:58 pm

Lep pozdrav!

Kupujem lexusa IS 200 pa me zanima če mi lahko kdo kaj pove o tem avtomobilu. Baje da je to top of the top od limuzin tega ranga.

Hvala, Boštjan

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Pe mar 17, 2006 9:06 pm

dizl je baje dober
a ga mislš uvozt direktno iz tujine?
lp

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Pe mar 17, 2006 9:09 pm

Dober je - sej je toyota. Notranjost mi ni lih najlepša na svetu.
Kaj pa bmw3?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe mar 17, 2006 9:57 pm

kljukec je napisal/-a:dizl je baje dober
a ga mislš uvozt direktno iz tujine?
lp

Ta stara IS200 ni imela dizla. Pri ta novi je pa res dizel odlična izbira. Kvalitetno izdelan kot vsi ostali Lexusi, notranjost je pa bolj posebna, ampak to ne pomeni slaba. V tem razredu sigurno najboljši neobičajnež (beri ni bmw, mb, audi...)

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
albin
Novinec

Kraj: stajerska

Napisal/-a albin Pe mar 17, 2006 10:29 pm

kupuješ nov al star model??

Uporabniški avatar
RasTa
Novinec

Napisal/-a RasTa So mar 18, 2006 12:26 am

S tem avtom nimaš kej sfalit. Je udoben, zanesljiv, lep in nekaj posebnega, kar ne vidiš na naših cestah vsak dan. :wink:
Lahko si pogledaš rezultate ankete zadovoljstva kupcev v Angliji, ki jih vsako leto naredijo v Top gearu. Za leto 2003, 2004 in 2005. V vseh se uvršča med prve 4.
Slika

Boštjan Jaklič
Nov uporabnik

Napisal/-a Boštjan Jaklič So mar 18, 2006 12:44 pm

Kupujem stari model z bencinskim motorjem. Neko navezo sem dobil iz Nemčije tako da bi ga kar iz tam uvozil. Odločal se še med audijem A4 in pa Volvotom S60. Če ima še kdo kakšne izkušnje s tem vozilom bi bil zelo vesel.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA So mar 18, 2006 1:22 pm

...sej so ti že ostali povedal vse, a ne?
kolega ima črnega, isto 200 , 160 konjev , vsa oprema, tudi navi,predvsem pa odlično sestavljen , v njem se odlično vozi, servisi-jih ni(razen rednih ), odlična izbira.
vsekakor top,boš 100% zadovoljen, pa še zelo malo jih je in boš s tem bolj poseben
kolikšna pa je cena, če ni skrivnost

če bi hotel test vožnjo pa pošlji pm
lp,a.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter So mar 18, 2006 1:58 pm

Starega nisem nikdar bolje pogledal, novi is220d pa je eno ful vlko razočaranje pa vprašanje kko da je tok dober. Preslab se mi zdi za ceno, ampak nevem...konc koncev manj ko ma manj lahko gre narobe.

Glede na to pa kok ga vsi hvalijo, si ga pa pač kupi....neki posebnega
Samo pazi da ti ga takoj ne sunejo :P
Slika

Uporabniški avatar
RasTa
Novinec

Napisal/-a RasTa So mar 18, 2006 4:12 pm

Mislim, da glede na povpraševanje bojo prej sunl kšnga audija kot pa lexsusa, ki ga na jugu še poznajo ne. :roll: Je pa res, da nekatere precej bode v oči lexusova nepokvarljivost in ga morjo zato na nek način skritizirat.
Avto je uglavnem bomba, če maš možnost ga kupi-nebo ti žal.
Slika

Boštjan Jaklič
Nov uporabnik

Napisal/-a Boštjan Jaklič So mar 18, 2006 5:27 pm

Če mi ponujaš testno vožnjo bi bil zelo vesel. Drugače so pa cene teh avtomobilov od 10000-20000 EUR odvisno kaj hočeš met.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter So mar 18, 2006 9:09 pm

Kak starega pa kupuješ????
10,000 eurov se meni ne zdi grozno veliko za tak avto :?
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Ne mar 19, 2006 6:36 pm

Tomcatter je napisal/-a:Starega nisem nikdar bolje pogledal, novi is220d pa je eno ful vlko razočaranje pa vprašanje kko da je tok dober. Preslab se mi zdi za ceno, ampak nevem...konc koncev manj ko ma manj lahko gre narobe.

Glede na to pa kok ga vsi hvalijo, si ga pa pač kupi....neki posebnega
Samo pazi da ti ga takoj ne sunejo :P

Realnost ala Audi fan... Mislim da sam ves da je to popolna neumnost kar je napisal.

Tomcatter kolk avtov si ze u zivljenju kupil?

PS: Lexus je prakticno nemogoce da ti ga bodo ukradli ker je preredek in premalo iskan (na bosanskih/srbskih/albanskih... trgih iscejo predvsem audi in MB.) Mogoce edino kaksn lopov ki tko krade avte kot jih tomcatter kupuje... :lol:

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg Ne mar 19, 2006 7:08 pm

audi je zakon!! :D :roll: :lol:

lexus..relax :D tale is pa je bil po nekih raziskavam tudi najbolj varen avto proti kraji..tak btw.. ko se ludje odločijo za lexsusa..v 90% primerov nikoli ne grejo iz njega ;) Pirnas pa je tak..audi, bmw..merdo..lastnik menja vse..vsakič ko ma kero znamko zamenja vedno potem tisto hvali.. :roll: tak je, .

pis.
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne mar 19, 2006 10:28 pm

Meni se zdi to res prepričljiv in se definitivno strinjam s Hajdukom, še posebno kar se kraj tiče.

Meni je recimo zelo zanimiv števec hitrosti - baje so hoteli narediti kronografske ure:

Slika

Armaturna nasploh me ne navdušuje kot pri določenih tekmecih, vendar ni slaba. Je pa design, za moje pojme, več kot prepričljiv:

Slika

Po mojem dober nakup (če je dober primerek seveda) ;)

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Ne mar 19, 2006 10:35 pm

Videl sem zadnič takega lexusa ampak zelenega.
Sem samo gledal ker je tako fookish lep :shock:
Ti samo kupi!

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr mar 22, 2006 12:25 pm

Lep avto, kvaliteten. Malo se pozanimaj za cene servisov (kje sploh so), ter delov za te avtomobile. Uradnega servisa NI, morda se bo kak Toyota servis lotil avta, ampak neuradno. Govori se o uradnem zastopništvu za 2007-08, ampak so pogoji za servise morilski (standardi,...).

RasTa je napisal/-a:Je pa res, da nekatere precej bode v oči lexusova nepokvarljivost in ga morjo zato na nek način skritizirat.

Nepokvarljivega avta ni!

Tudi Toyote se kvarijo, imajo serijske napake in podobno. Odvisno je samo koliko tovarna prizna take stvari. Je kolega delal na Toyoti in ni vse tako v rožcah. Tako da nehajte s to famo o nepokvarljivih avtih. So bolje sestavljeni kot kateri drugi, lahko pa naletiš na avto ki ti bo samo sive lase delal,...

:roll:
Slika

Uporabniški avatar
RasTa
Novinec

Napisal/-a RasTa Sr mar 22, 2006 5:14 pm

Nism nikol reku, da je popolnoma nepokvarljiv in se tud strinjam da takega avta ni. Res pa je, da je statistično gledano avto z povprečno najmanj napakami. ;)
Slika

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr mar 22, 2006 6:14 pm

HajdukS je napisal/-a:Realnost ala Audi fan... Mislim da sam ves da je to popolna neumnost kar je napisal.

Tomcatter kolk avtov si ze u zivljenju kupil?

PS: Lexus je prakticno nemogoce da ti ga bodo ukradli ker je preredek in premalo iskan (na bosanskih/srbskih/albanskih... trgih iscejo predvsem audi in MB.) Mogoce edino kaksn lopov ki tko krade avte kot jih tomcatter kupuje... :lol:

Pa pri meni ni lexus glih "redek" sploh!! In ja kradejo jih bolj kot audije, oziroma ti ga kar namerno poškodujejo :evil: :evil: ---foušija verjetno
Za novega lexusa pravim da ni vreden dnara, ker je prijatlu crknu avto na testni vožnji :!: ......pa sem ga nagovarjo za A4ko :P --zdaj si je pa novo 3ko naročo in bo čez kaki teden že pri njem.
Pa ko sem ga v salonu gledal se mi ni zdel nič posebnega....plastika na armaturki se slabo ujema...

No ja, sej ne rečem da je avto slab da ne bo pomote, tista testna vožnja se pač zgodila...Avto je res dober (saj veš kak je ne, ko je kompeticija dobra, se reče da je slaba--joke .....ali pač???)
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če mar 23, 2006 9:18 am

Nixxon je napisal/-a:Lep avto, kvaliteten. Malo se pozanimaj za cene servisov (kje sploh so), ter delov za te avtomobile. Uradnega servisa NI, morda se bo kak Toyota servis lotil avta, ampak neuradno. Govori se o uradnem zastopništvu za 2007-08, ampak so pogoji za servise morilski (standardi,...).

RasTa je napisal/-a:Je pa res, da nekatere precej bode v oči lexusova nepokvarljivost in ga morjo zato na nek način skritizirat.

Nepokvarljivega avta ni!

Tudi Toyote se kvarijo, imajo serijske napake in podobno. Odvisno je samo koliko tovarna prizna take stvari. Je kolega delal na Toyoti in ni vse tako v rožcah. Tako da nehajte s to famo o nepokvarljivih avtih. So bolje sestavljeni kot kateri drugi, lahko pa naletiš na avto ki ti bo samo sive lase delal,...

:roll:

Kdo je reku da so nepokvarljivi... Samo po statistiki se dosti manj kvarijo kot bmw (jst bi reku 3-5 krat ce bi moral ugibat)

@ tomcatter: In ja kradejo jih bolj kot audije... :lol: :lol: who r u kidding???

To o prjatlu ti pa enostavno ne verjamem, glede plastike pa sploh ne. Narjen je boljse kot audi in bmw in to bojo pokazale tut stevilke (SPET). Mene mnenja enga audi fana, ki je totalno neobjektiven ne zanimajo ( sploh ce ta laze. :D )
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov