Kaj se gleda kiri toto stran o Alfi 155 Q4??? Hej, dajte mi naret uslugo - rad bi da mi kiri kaj vec pove o toti alfi, saj jo nameravam kupit... vsi do zaj mi pravijo, da je to ful stroj!! Cujte trenutno sem na otoku Madeira - na Portugalskem kjer delam, drugace pa sem ful vsekan na brzino, doma v garazi mi stoji Renault 5 GT Turbo, ki pa je ze dosti prezivela z mano (vtrgalo mi je puso...), zaj mam 2 masino - nekaj me oni ventil na turbini zafrkavle, drugace pa sem ze stegno take masine kot Bmw 325, vse razne Golfe GTI, Honde, Opel omego MV 6 s 211 koji....itd...moja 5 je mela 7.44 sek do 100, no vendar zaj bom tu nekaj zasluzo na Madeiri, pol pa si kupim 155 Q4, o kateri ze sanjam vec kot 5 let!!! Tak da, ce kiri prebere to, ga prosim da mi pove svoje mnenje o tem avtu, zanima me ce se ze kiri od vas vozo v njem oz. ga sam vozil "kaj limle", najraje pa bi se pogovoril z enim od vas ki jo sam vozi - je keri tu??? Enih par sem prebral, upam da se zdaj oglasijo!! Zdi se mi ful svetovno, da je alfa stegnla calibro "mislim da ono 4x4 turbo"!!
Hej pubeci, ce keri kaj vec ve naj napise nekaj o tem, cimvec-tem bolje, ok drzite se mi - pa se cujemo!!!
Dean