Pršutek je napisal/-a:kupi avto in glej na vzdržljivost in poceni vzdrževanje,gledat samo na lepoto avta je pa največja oslarija,za gledat je sejem v Celju,
jaz imam avto za vozit in ne za gledat in prat !
mega_ne je napisal/-a:Če si boš premislu glede velikosti avta (razred nižje), me kontaktiraj,ker mam enga RES dobrega P306 1,6 , bel, 5 vrat, vse razen klime in abs. Recimo da so stroški vzdrževanja majhni (glede na to da mam zdej dci niso, ampak v primerjavi s tem kar iščeš so), pa še pleh je KOT NOV
maniaxxx je napisal/-a:Sejem v Celju je v soboto dopoldan pri mercator centru. Drugače pa lantra nikakor ne pije povprečno 10, 1.6 ti bo pila okoli 7.5, 1.8 pa kak liter vec ali pa tudi ne...je pa res da das kakega jurčka več pri registraciji, maš pa kasneje manjše stroske s popravili...priporočam vglavnem
AM je napisal/-a:Ne vem, vseeno razmišljam o Laguni . Kak je ta 1.8 rt ???
maniaxxx je napisal/-a:Sejem v Celju je v soboto dopoldan pri mercator centru. Drugače pa lantra nikakor ne pije povprečno 10, 1.6 ti bo pila okoli 7.5, 1.8 pa kak liter vec ali pa tudi ne...je pa res da das kakega jurčka več pri registraciji, maš pa kasneje manjše stroske s popravili...priporočam vglavnem
vuko87 je napisal/-a:pozdravljen!mam lantro 1.6 16V letnik 00. in lohk potrdim da je pod 8.5 ne morm spravt!povprecno porabo mam 9.5!sam se odlocam za nakup drugega avtomobila ker imam dokaj tezko nogo in ne zmorm vsake 3 dni tankat![]()
lp
AM je napisal/-a:Lp.
Sem čist nov član foruma in bi vprašal, kakšen avto mi svetujete za okoli 500 tisoč sit.
Gledam pa bol velike avtomobile, kot so Laguna, Primera, Lantra itd.
Kolikor sem gledal bi dobil Lantro z dokaj malo prevoženimi, samo ko pa baje pije povrečno 10 litrov, kot Nubira. Pa še čez 80 kw ima avto kar se pa že kar pozna glede zavarovanja avtomobila , itd.
Kaj pravite na Laguno nekje 95 - 96 letnik. Ali pa Primero 95 l. Oz. kaj mi svetujete ???
Kako so pa kaj ti stari passati ??? Oblika mi ni glih všeč, je pa res, da bi lahko dobil 1.9 tdi.
Dario je napisal/-a:Dej ne ga sr..t
Mamo lantro doma že 10let 1.6 l96 in zadeva ob normalni vožnij povprečno po avtocesti 130kmh zadeva pije okol 7.5 do max 8
Samo nekateri se furajo po mestu 80km in pol naredijo 20km na odprtem in rečejo da pije 10l in to ni nič čudno?
aja pa naša lantra ima že prevoženih 260.000, pa tudi olja pije še v normali!
Glede na to da je okol motorja menjan samo kolektor in nič drugega.
Aja moj accent kuri 12l
Pozimi pa še to da delam samo 7km na danbolj mestna vožnja
Ko ga pa peljem na avtocesto pa ne spije več kot 6l
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov