Mojster Miha je napisal/-a:Glede
- na naslov teme - HONDA CIVIC IMA ali TOYOTA PIRUS - t.i. hibridni pogon.
- tvojih kandidatov - dober kompromis vseh zahtevanih lastnosti (cena, zmogljivosti, poraba ... ) bi bil po mojem prepričanju 1,6 bencinski motor. FSI motor je sicer varčnješi, vendar samo v določenem režimu vožnje. Sicer pa ogled + testna vožnja pa se odloči na podlagi pridobljenih vtisov. Zavedat pa se moraš, da je varčnost v veliki meri pogojena z skromnimi zahtevami voznika.
In še tretja možnost - obdrži dizla in nabavi skuter ali pa se vozi z bickilom - 5 km ni veliko, dizla pa obdržiš za kakšne izlete čez vikend ali daljša potovanja. S prodajo namreč veliko (preveliko) izgubiš.
LP
Mojster Miha je napisal/-a:In še tretja možnost - obdrži dizla in nabavi skuter ali pa se vozi z bickilom - 5 km ni veliko, dizla pa obdržiš za kakšne izlete čez vikend ali daljša potovanja. S prodajo namreč veliko (preveliko) izgubiš.
LP
W|zz je napisal/-a:Kolk pa delas km poleg sluzbe? Ker ce delas vecinoma samo teh 5km je pomoje vseen tut ce mas zlo zlo pozresnga bencinarja..
DIZELAŠ je napisal/-a:Pozdravljeni!
Zapeljal sem se z novo Astro,tako limuzinsko obliko z Cosmo opremo 1.6 in GTC 1.7CDTI verzijo, priznam da me je navdušila v obeh verzjah.Edina dilema je nastala,da mi je prodajalec ponudil zelo ugodno testno GTC 1.7CDTI.Ob mojem godrnjanju da bom delal malo km na leto oz .na dan mi je tam šef mehanikov omenil,da imajo veliko strank ki dela kratke razdalje in vse ok deluje.Cena je res dobra ,GTC me pa tudi mika,kaj menite o ponudbi tega modela 1.7CDTI GTC ali bencinarja 1.6!
Hvala za odgovore!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov