Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

gomboss
Nov uporabnik

Enoprostorec - do 3.000.000 sit

Napisal/-a gomboss Po apr 17, 2006 8:26 pm

Zdravo!

Nameravam kupiti rabljenega enoprostorca v vrednosti do 3.000.000 sit.
Izbiram predvsem med Alhambro, Sharanom, Galaxyem in Espaceom.
Prosim vas, da mi pomagate pri nakupu oz. kaj bi vi kupili.
Kateri ima najcenejše vzdrževanje, kateri najmanjšo porabo, kateri se manj kvari. Za Espacea sem nekje čital, da je najbolj kvarljiv med vsemi avtomobili (elektronika).

Hvala vam za pomoč!

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Po apr 17, 2006 8:33 pm

Kupi Seat, najcenejši servis, cenejši kot ostala dva (vw in ford) v bistvu pa enaka vozila (podvozje in še nekaj drugih stvari si baje dobesedno delijo iz iste tovarne!!).
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

danny
Novinec

Napisal/-a danny To apr 18, 2006 9:41 am

moj glas dobi espace.... sicer pa osnovne probleme boš imel z vsakim avtom....

sasp
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sasp To apr 18, 2006 3:18 pm

v nobenmu prostorcu se še nism vozu in tut ne vem kolk stane servis sam po mojem je renault najdražji za vzdrževanje in crkuje tut največ sam to jih crkuje okrog 50 na 1000 avtomobilov izberi tistega ki bo tebi všeč

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha To apr 18, 2006 5:16 pm

ESPACE glede je sodeč po statistikah zanesljivosti med najslabšimi, GALAXY je nekoliko boljši, SHARAN najboljši med naštetimi.
V tvojem primeru bo zanesljivost odvisna od posameznega vozila iz ponudbe, katerega si boš pa izbral (splošno stanje, km, servisiranje, ...) - zato mojstra s seboj na ogled.
Glede ostalega - SHARAN, GALAXY in ALHAMBRA so "trojčki" (malenkostne razlike med njimi) vsi trije pa se napram ESPACE-u čeprav sodijo v isti rang vozil bistveno razlikujejo. Zato tu narediš najbolje, če se odpraviš na ogled + testno vožnjo pa izbereš, kar je zate najboljše.
Meni osebno je odlična izbria SHARAN, predvsem zaradi različice 4-motion (4 x 4 ) - udoben družinski potovalnik + 4 kolesni pogon, ki pride prav v zimah kot je bila letošnja, pa tudi pri drugih slabših pogojih vožnje daje zlata vreden občutek varnosti (predvsem ko voziš svojo družino).

LP

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda To apr 18, 2006 6:13 pm

Glede renojevih enoprostorcev sm tud že jz slišal veliko kritik, sam glede novih. Drgač pa bi jz uzel rajši Alhambro to je cenejša različica sharana, tko da go for it seat!!
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov