lenivec je napisal/-a:ne kupuj tega avta. sploh pa ne 65km
ma punca 35k km, avto že 4x na izrednem servisu. poraba (realna ne po board kompjuteru) je nekje 5.5l mešane vožnje. nevem men avto ni všeč, ne udobje, ne mašina, glasn je... njej je pa tut vedno bol žal da je kupla cliota.
pač moje in njeno mnenje ča ti kaj pomaga.
ma punca 35k km, avto že 4x na izrednem servisu. poraba (realna ne po board kompjuteru) je nekje 5.5l mešane vožnje. nevem men avto ni všeč, ne udobje, ne mašina, glasn je... njej je pa tut vedno bol žal da je kupla cliota.
pač moje in njeno mnenje ča ti kaj pomaga.
ne mašina, glasn je... .
cliopowerV6 je napisal/-a:Vsi ki zanicujejo tu cliota vsi pravijo moj kolega moja punca itd a vsi ki imajo cliota dci se pa tuki se ni noben pritozil glede porabe...
mega_ne je napisal/-a:Nixxon: To, kar se vam je zgodlo z zaštekanim zadnjim kolesom, ti lahko v (švoh) tolažbo povem, da se je dogajalo tudi meni pri meganu sploh ko sem prišel domov v mokrem in zategnil ročno, sem naslednji dan ponavadi mal drsal z blokiranim zadnjim kolesom po dvorišču in je potem fejst počilo in se je odblokiral. Na cliotu se mi to še ni zgodlo, ampak ma pa isti problem kdaj pa kdaj tut fotr na P806. To je res krneki ja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov