Ker kupujem nov in odločitev ni lahka sem se obrnil na vas.Avti ki me zanimajo so na koncu teme.Tako od vas pri prosil ce napisete kateri avto bi kupili in ZAKAJ!Se pravi stavki kot so kupi focusa ker je najlepši odpadejo!Ker ce smo realni nobeden avto med temi ki sem jih nanizal ni slab!Se pravi probajte napisat čim bolj konstruktivne odgovore.Zdaj pa povem še svoje stališče.Nekako se najbolj nagimam k meganu z cup podvozjem (dobre zavore, dobro podvozje nevem sicer kako je z udobnostjo,dober motor...),astra mi je sicer sezo vsec ampak me malo moti to da ima torque stear in sodeč po nekaterih testi tudi nedoraslo podvozje za svoje konje.Honda po vsej verjetnosti odličen avto moti me idino to da se je proizvodnja tega modela koncala.Focus o tem avto vem najmanj vem samo to da ima ze serijsko LSD in pa kr molo žejen motor.Golf tudi zelo dober avto mogoče med vsemi temi ki sem jih napisal najbolj vsestranski,zelo kvalitetno sestavljen, moti me edino da jih je v slo že kar nekaj.
Tako to je nekaj kar jaz vem sedaj vas pa prosim brez kreganja, probajte mi podat čimveč podatkov in svojih mnenj nenazadnje paa lahko napisete katerega bi vi kupili!
Lahko pa poveste se kaksno drugo opcijo!
HVALA
evo se nekaj slik da ne govorimo na pamet