Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Polota ozr. ibizo dobiš za ta denar z največ 1,4 75 konj in klimo, el. paketom... uglavnem sta dosti kvalitetnejša in dražja seveda.
Če moč ni pomembna vzemi polota, ker je krasen avto in velik napredek v smislu kvalitete notranjosti pri majhnih avtomobilih. Motorji pa so že tako ali tako pregovorno dobri.
Na zunaj pa se mi dopade novi punto.
Če pa pri kakemu trgovcu z rabljenimi vozili vzameš tri ali štiri leta star avto od prvega lastnika, imaš za 2,5 mio že kar nekaj konkretnega, večjega...
Razmislit je treba - ne se zaletet kupovat nov avto, ker avtomobili danes niso vredni svojega denarja.
Halo, mislim mestni malčki so okrog 3 miljone !?!!
marsal_tito je napisal/-a:Zdravo!
A mi lahko prosim svetujete kater nov avto se najbolj splača kupt?
Kupujemo avto za mami, ki na dan naredi 50km, zato pride najbolj v poštev bencinar, pa da ma pet vrat. Zanima me kaj se da dobit za max. 2,5mio sit?
Pa da imajo dobre plačilne pogoje.
Hvala
maius28 je napisal/-a:Jaz pa bi pogledal toyoto yaris. Čeprav imam renaulta. Peugeot 206 je avto z največ napakami, sledi mu pa clio. Poglej na www.autobil.de. Tam je bil test teh malih avtomobilov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov