Zanima me, kje se nahaja avto sejem v ljubljani (za rabljena vozila). In kako se do njega pride iz smeri NM. Pa zanima me, kolikšna je vstopnina (prodajam avto) ter 'delovni čas'.
Najlepša hvala za odgovore

LP
dj_em je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:@kljukec:![]()
![]()
![]()
@dj_em: Kia sephia. Upam da se je rešim, ker imam že drug avto zaaran. Jo dam napol zastonj.
jest tut upam... sicer grem jutr tut mal tja pogledat sam ponavad je fuuulll gužva...
srečno s prodajo
Sh3bO je napisal/-a:Upam da je v pravi temi...
Zanima me, kje se nahaja avto sejem v ljubljani (za rabljena vozila). In kako se do njega pride iz smeri NM. Pa zanima me, kolikšna je vstopnina (prodajam avto) ter 'delovni čas'.
Najlepša hvala za odgovore![]()
LP
sonček je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:Upam da je v pravi temi...
LP
Ah trikrat sem tam prodajal pa mi ni tel noben kupt,kr naprej hodjo pa te sprašujejo če daš za tako ceno,pa ful nizko moraš met če hočš prodat.....ni kej morda se bo najdu kakšn kupec sam moraš bit pa previden....
Ko kupec reče da bo avto vzel in ti ponudi določeno ceno ki sta se je dogovorila potem pa pazi,ker menda pelejo avto na Jug s tvojimi tablicami in ti jih pol ne vrnejo in tle poznam dost folka k jim niso vrnil tablice in je bil en zelo velik problem,
če boš avto prodal se zmeni za v Ponedeljek za prevzem ter še doplačat ostalo vsoto,menda ti dajo sam aro,ne mu dat avta da ga bi kr odpelo dokumentacijo pa boš rihtal naslednje dni ne tega delat.
Lej sam če pa rečeš da boste vse v pon. pol ti pa zabije nazaj da ne bo vzel al tvegaš in mu prodaš al pa obdržiš avto.
Najboljša rešitev je kratek rok pred iztekom reg. al pa kr preizkušne ,prepis lahko delaš tam,pred leti se je fotr tam tok zaj**al sej druagč je avto delov sam k smo ga dal stran je vrata stran padla,ter blatnik ker je bil tok gnil(posledica zaleten)
Lepo v Ponedeljek pa je delajo vse uradne ure za rihtanje dokumentacije.
Jest sem se tako že enkart na F**al ter tudi brat nikol več.
Sem pa prepričan da boš težko prodal avto,ker je kr pestra današnja ponudba.....
Če te še kaj zanima kar na plan, sam sem prodal že več kot 10 avtov....
lp
sonček je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:Upam da je v pravi temi...
LP
Ah trikrat sem tam prodajal pa mi ni tel noben kupt,kr naprej hodjo pa te sprašujejo če daš za tako ceno,pa ful nizko moraš met če hočš prodat.....ni kej morda se bo najdu kakšn kupec sam moraš bit pa previden....
Ko kupec reče da bo avto vzel in ti ponudi določeno ceno ki sta se je dogovorila potem pa pazi,ker menda pelejo avto na Jug s tvojimi tablicami in ti jih pol ne vrnejo in tle poznam dost folka k jim niso vrnil tablice in je bil en zelo velik problem,
če boš avto prodal se zmeni za v Ponedeljek za prevzem ter še doplačat ostalo vsoto,menda ti dajo sam aro,ne mu dat avta da ga bi kr odpelo dokumentacijo pa boš rihtal naslednje dni ne tega delat.
Lej sam če pa rečeš da boste vse v pon. pol ti pa zabije nazaj da ne bo vzel al tvegaš in mu prodaš al pa obdržiš avto.
Najboljša rešitev je kratek rok pred iztekom reg. al pa kr preizkušne ,prepis lahko delaš tam,pred leti se je fotr tam tok zaj**al sej druagč je avto delov sam k smo ga dal stran je vrata stran padla,ter blatnik ker je bil tok gnil(posledica zaleten)
Sem pa prepričan da boš težko prodal avto,ker je kr pestra današnja ponudba.....
lp
VLEKAR je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:Upam da je v pravi temi...
LP
lp
s svojo izjavo mečes slabo luč na use kupce
mogoče si imel smolo,niso pa sedaj usi kupci enaki
sedaj ko tablice na vozilu ostanejo lahko ta "kupec" odpelje avto kamorkoli želi (državljan slo),ti lepo vozilo napišeš na njega tudi če se nikdar več po prevzemu ne vidita,za vse ostalo potem odgovarja on saj je avto v registru zapisan pod nejgovim imenom.
vsaka stvar ima svojega kupca,tudi ta avto se bo prodal,zato ne bedaričiti da avta ne bo mogle prodati,če ga ima namen prodati bo že toliko znižal ceno da se bo našel primeren kupec
avto za malo denarja se proda vsakdanje,koliko višja je cena toliko dlje časa se potem avto prodaja
zato naj se avto odpelje na sejem,sploh če je v vrednosti do 500.000,če boš imel srečo te mogoče zaustavijo že pred vhodom-in kupčija je tu
LP
_BiStRi_ je napisal/-a:No jst bom komentiru tole pred uhodom:
Tm ti ponudijo 1/2 dejanske vrednosti avtomobila(brez kakega velkega pretiravanja), še predn ugotovijo kakšna je oprema, moč motorja in ohranjenost vozila...![]()
Pa še povejo ti, da maš srečo da ga želijo oni kupit, ker je itak njihova ponudba najvišja in najboljša.... več itak ne moreš dobit![]()
Poznamo kupce pred vhodmo jasem bil dostikrat na avtosejmu in je kar zabavno
VLEKAR je napisal/-a:_BiStRi_ je napisal/-a:No jst bom komentiru tole pred uhodom:
Tm ti ponudijo 1/2 dejanske vrednosti avtomobila(brez kakega velkega pretiravanja), še predn ugotovijo kakšna je oprema, moč motorja in ohranjenost vozila...![]()
Pa še povejo ti, da maš srečo da ga želijo oni kupit, ker je itak njihova ponudba najvišja in najboljša.... več itak ne moreš dobit![]()
se pridružujem izjavi!
je pa zabavno se poigrati z "mojstri" pred uhodom,se zapelješ poleg z 50% nižjo ceno pa še kar spodbija:)
_BiStRi_ je napisal/-a:No jst bom komentiru tole pred uhodom:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov