U waw, ste hitri

. Prodajalec je avtohiša Rudnik (
http://www.ah-rudnik.si/)
Za avto (letnik 99) nudijo 3 mesece garancije, ima potrjeno servisno knjižico.
Ker sem prišel na ogled še isti dan, ko so dobili avto sem videl da mu manjkata dve radkapi, razstavljeni so sprednji brisalci, mehanizem in motor za brisalce. Prejšnja lastnica je z njega kidala sneg kar z lopato, zato sta na dveh mestih dolgi, globoki praski. Podrgnjeni so tudi plastični odbijači na vseh robovih (zaletavček

). Notranjost je lepo ohranjena, motor teče lepo. Ker je na eni od radkap odkrušen rob sklepam, da je prejšnja lastnica zvozila tudi kakšen robnik... Nekako se mi je zdelo, da je pokrov motorja za milimeter nižje od stranic-možno da se samo bolje usede zaradi stare tesnilne gume.
Prodajalec pravi, da bodo kozmetične stvari še zrihtali (radkape, brislace, avto bojo globinsko posesali, očistili in spolirali), avto pa bo šel skozi njihov tehnični pregled (ne vem koliko kontrolnih točk). Predvidevam, da bodo v primeru najdene napake le-to odstranili?
Garancija bi po vsej logiki morala veljati za vse kontrolne točke, ki jih je avto opravil.
Zmenil sem se, da me še enkrat pokličejo ko ga zrihtajo, do takrat pa moram res vedeti na kaj naj bom še pozoren.