alfaromeo155 je napisal/-a:zanimam se za navadnega 5 vratnega tja do 1,2 mio sit . saj vem da bi dobu ze 4 samo je pa trojka se zadja kvalitetna generacija .
alfaromeo155 je napisal/-a:zanima me kaksne imate izkusnje z golfom trojko z tdi motorjem . kupujem namrec petvratnega 90ks do 110 ks z klimo abesom in airbegi pomoznosti se sinhro . ravno okoli sinhrotra vem najmanj kaksne hibe imajo.
LP
HajdukS je napisal/-a:alfaromeo155 je napisal/-a:zanima me kaksne imate izkusnje z golfom trojko z tdi motorjem . kupujem namrec petvratnega 90ks do 110 ks z klimo abesom in airbegi pomoznosti se sinhro . ravno okoli sinhrotra vem najmanj kaksne hibe imajo.
LP
moje izkusnje so da je robat, trd , neudoben brez kakersnega koli sarma ampak najvecja slabost je to da nikamor ne gre. Pac avto ki ga noces vozit zarad uzitka ampak zato da te nekam pripelje brez tezav in poceni.
MALIJOHN je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:alfaromeo155 je napisal/-a:zanima me kaksne imate izkusnje z golfom trojko z tdi motorjem . kupujem namrec petvratnega 90ks do 110 ks z klimo abesom in airbegi pomoznosti se sinhro . ravno okoli sinhrotra vem najmanj kaksne hibe imajo.
LP
moje izkusnje so da je robat, trd , neudoben brez kakersnega koli sarma ampak najvecja slabost je to da nikamor ne gre. Pac avto ki ga noces vozit zarad uzitka ampak zato da te nekam pripelje brez tezav in poceni.
kako nikamor ne gre ja 1.4 res nikamor ne gre :P
HajdukS je napisal/-a:MALIJOHN je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:alfaromeo155 je napisal/-a:zanima me kaksne imate izkusnje z golfom trojko z tdi motorjem . kupujem namrec petvratnega 90ks do 110 ks z klimo abesom in airbegi pomoznosti se sinhro . ravno okoli sinhrotra vem najmanj kaksne hibe imajo.
LP
kako nikamor ne gre ja 1.4 res nikamor ne gre :P
ne samo 1.4. Tudi drugi v primerjavi s konkurenco ne grejo nikamor... 1.8 ma ze kok konjev? 75? Sramota.... 1.8 GT jih ma pa celih 90 HAHAHAHA LOOOOL
fifi je napisal/-a:Moj kolega je moral na Golfu 2 pri okoli 200 000 km narediti generalko motorja. Pa mašina še zdaj ne dela povsem kul, na enem cilindru sumi, da je premajhna kompresija še vedno! Avto je sicer tank, a škripa in ropota na vseh koncih pa je eden bolje ohranjenih Golfov 2 letnik 91. Pri speljevanju mašina tako trese, da misliš, da bo izpod havbe ven skočila(krivi najbrž nosilci motorja in nemiren motor kot tak).Vsakič, ko ustavi v leeru, se avto tako trese, da imaš brezplačno masažo hrbta in stopal (krive najbrž šobe, a to je za Golfe normalno)
Sklopka mu včasih kar hoče prijemat, čeprav ima pedal do konca pritisnjen ob tla. Poleg tega pa avto ropota kot star traktor in še prav grdo smrdi, če se za njim voziš. Še dobro, da nisem tega Golfa kot svoj prvi avto kupil od njega.
Žre mu pa res malo, pod 4.5 litra ponavadi, a moj Twingo žre kakšen liter več v povprečju pa je vožnja neprimerno bolj prijetna kot v Golfu, ki je za povrh še trd kot kamen, mam občutek, da na deski sedim, ko se v Golfu vozim.
HajdukS je napisal/-a:a sm reku kje da so slabe masine... sam pravm da niso mocne in da zarad tega avti nikamor ne grejo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov