pilgrim je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a: Za tak avto se mi niti poraba ne zdi pretirana! LP
in kok je to?
TUNING_BOY je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a: Za tak avto se mi niti poraba ne zdi pretirana! LP
in kok je to?
Na potovalnem kaže 9.4 pa se lahk kr vredu pelaš, drugače pa tud velikrat na 8.8, al pa več! Do zdaj sm meu js največ 15.4 pa sm ga res teral ko norc! Spravu sm ga pa tud že na 7.6!
TUNING_BOY je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a: Za tak avto se mi niti poraba ne zdi pretirana! LP
in kok je to?
Na potovalnem kaže 9.4 pa se lahk kr vredu pelaš, drugače pa tud velikrat na 8.8, al pa več! Do zdaj sm meu js največ 15.4 pa sm ga res teral ko norc! Spravu sm ga pa tud že na 7.6!
zidi je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a: Za tak avto se mi niti poraba ne zdi pretirana! LP
in kok je to?
Samo 15l. ko si ga teral ko norc...ko ga js tiščim na polno ga spravim tud čež 30 ali več brez zajebancije...tuk kaže računalnik.
TUNING_BOY je napisal/-a:zidi je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a: Za tak avto se mi niti poraba ne zdi pretirana! LP
in kok je to?
Samo 15l. ko si ga teral ko norc...ko ga js tiščim na polno ga spravim tud čež 30 ali več brez zajebancije...tuk kaže računalnik.
Ja sam ka ti gledaš trenutno porabo al povprečno? Trenutno tud js spravlam čez 30l!
Mad je napisal/-a:...Poizkusi se pogovoriti z mehaniki na najbližjem servisu WV - nesi jim par piv in jim obljubi 20000 sit za info. - reci da si iščeš Passat z malo km in od prvega lastnika ki pri njih servisira ... Auto je drugače če ni bil razbit O.K. L.p. Mad
TUNING_BOY je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...Poizkusi se pogovoriti z mehaniki na najbližjem servisu WV - nesi jim par piv in jim obljubi 20000 sit za info. - reci da si iščeš Passat z malo km in od prvega lastnika ki pri njih servisira ... Auto je drugače če ni bil razbit O.K. L.p. Mad
Pametna poteza!!!
Mad je napisal/-a:...Poizkusi se pogovoriti z mehaniki na najbližjem servisu WV
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov