Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Madnesss
Nov uporabnik

Kraj: Nova Gorica

Opel Astra GSi

Napisal/-a Madnesss Ne maj 28, 2006 8:22 pm

Zivjo!
Jaz bi bil zelo hvalezen nekomu ki mi bi naredil vsaj priblizen opis glede astre GSi (2000ccm, 110KW/150KM, 16V)

Mislim ce jo kdo ima...(poraba, obnasanje na cesti,servisi)..ker se zanimam za nakup...

Hvala vnaprej...LP vsem

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Re: Opel Astra GSi

Napisal/-a Mad Ne maj 28, 2006 8:42 pm

Madnesss je napisal/-a:Zivjo!
Jaz bi bil zelo hvalezen nekomu ki mi bi naredil vsaj priblizen opis glede astre GSi (2000ccm, 110KW/150KM, 16V)

Mislim ce jo kdo ima...(poraba, obnasanje na cesti,servisi)..ker se zanimam za nakup...

Hvala vnaprej...LP vsem

Dober hiter avtomobil, ki (glede na zmogljivost) ni preveč požrešen ... Poraba se giblje okrog 9 litrov ...seveda ne stiskanje - mislim pa, da se da zelo hitro voziti in porabiti še vedno samo 9 litrov... malo prešvoh ima podvozje in kolesa dimenzij 17/18 ne bi gor nabijal, ker so prav prve serije tega modela potegnili iz proizvodnje zaradi problemov z premočnim motorjem ( razlog ni bil samo Euro norme 1 ) ... Da se ga dobro naviti in razen pri prvi seriji ko so pokale glave mislim da avto ni problematičen ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov