Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

ta_pravi
Novinec

citroen xara picasso???

Napisal/-a ta_pravi Sr maj 31, 2006 3:32 pm

ali mi lahko kdo pove kakšne izkušnje ma z omenjenim vozilom??ali raje bencinarja ali HDI mašino? bi pa z njim delala sestra bol malo kilometrov.....

LP

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr maj 31, 2006 3:40 pm

Mislim, da boš mnogo informacij o picassotu našel tukaj:

http://www.citroenbilten.com/forum/foru ... y.php?f=40

Uporabniški avatar
gorki
Novinec

Napisal/-a gorki Sr maj 31, 2006 3:49 pm

Ali pa tukaj.
www.citroen-pla.net

Slika :D
Lp, Gorki

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Re: citroen xara picasso???

Napisal/-a Mojster Miha Sr maj 31, 2006 4:07 pm

ta_pravi je napisal/-a:ali mi lahko kdo pove kakšne izkušnje ma z omenjenim vozilom??ali raje bencinarja ali HDI mašino? bi pa z njim delala sestra bol malo kilometrov.....

LP

Te dileme (bencin - dizel) smo že velikokrat predebatirali, zato malo uporabi iskanje !
Sicer pa je vsak nakup specifična zadeva, tako, da moraš malo več povedati o svojih potrebah, željah, pričakovanjih ... na tak način lahko pričakuješ bolj kvaliteten odgovor.
Brez slednjega pa v prid dizlu govori trend prodaje - oz večanja njihovega tržnega deleža. Kupci več kot očitno vedo zakaj ;)

LP

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr maj 31, 2006 4:17 pm

enkrat sem ga imel priložnost peljat, pa mi ni bil všeč, morda zaradi zelo slabe preglednosti. moje izkušnje. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Sr maj 31, 2006 4:40 pm

No, mi smo mel pa že dva, najprej 1,6 bencinarja, zdej pa 2.0 HDI. Torej, analiza:

Plusi:
+ velik prostora
+ veliko opreme za dokaj malo denarja (elektro šipe, 4x airbagi, avto klima, tempomat, senzorji za dež,...)
+ prilagodljivost zadnje vrste in dobro sedenje zadaj
+ ekonomičen HDI motor (7,5 L na 100)

Minusi:
- preglednost; moraš se navadit, isto je pri vsakem avtomoboilu; jst laži parkiram picassota ki je ves okrogu, kokr pa fotrovga passsata
- poraba bencinarja - 10 litrov je tu mač (to je bil star bencinar, ne vem kakšni so novi)
- glasen menjalnik
- mehki sedeži

Če te še kej zanima, praši.

Na splošno ti priporočam avto, premisli o 1,8 16 v motorju.

ta_pravi
Novinec

Napisal/-a ta_pravi Sr maj 31, 2006 4:42 pm

gre se zato da sestra kupuje avto.....

ne dela velikih kilometrov in tudi najbrž nebo delala z dizlom kot bi se spodoblo ker ne gleda tako na avtomobil.

se ji pa dopadejo picassoti oziroma takšna oblika avta oziroma nekaj kar bi blo okoli 1 500 000 sit pa tm od letnika 2000 naprej.,...

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 So jun 10, 2006 11:24 pm

Shatzy je napisal/-a:No, mi smo mel pa že dva, najprej 1,6 bencinarja, zdej pa 2.0 HDI. Torej, analiza:

Plusi:
+ velik prostora
+ veliko opreme za dokaj malo denarja (elektro šipe, 4x airbagi, avto klima, tempomat, senzorji za dež,...)
+ prilagodljivost zadnje vrste in dobro sedenje zadaj
+ ekonomičen HDI motor (7,5 L na 100)

Minusi:
- preglednost; moraš se navadit, isto je pri vsakem avtomoboilu; jst laži parkiram picassota ki je ves okrogu, kokr pa fotrovga passsata
- poraba bencinarja - 10 litrov je tu mač (to je bil star bencinar, ne vem kakšni so novi)
- glasen menjalnik
- mehki sedeži

Če te še kej zanima, praši.

Na splošno ti priporočam avto, premisli o 1,8 16 v motorju.

1.6 16V kuri 7,0 do 8,4 pri zelo živi vožnji max 9,0 (govorim u mejah normale)
po BC - ju (ne vem kako točen je) sem pršu na minimum 5,8. cesta šk. loka - kranj
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov