Mojster Miha je napisal/-a:Od teh bi osebno najraje HONDO CIVIC. Izbira agregata - pač izberi po svojem okusu, željah in pričakovanjih. Za osnovne potrebe bo 1,4 l agregat čisto dovolj, več dinamike nudi 1,5, je pa žal tudi nekoliko dražji pri stroških registracije. 1,6 l ti je žal nedosegljv - pa tudi sicer je težko najti dober primerek. Tudi nekaj vozniških izkušenj oz "prakse" je zaželeno, ker zadeva "leti"![]()
LP
NoFX je napisal/-a:izmed teh ko si jih napisal hondo drugače pa se kaj bol koknretnega dobi za ta dnar.
npr.:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=799952
three6 je napisal/-a:NoFX je napisal/-a:izmed teh ko si jih napisal hondo drugače pa se kaj bol koknretnega dobi za ta dnar.
npr.:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=799952
se volvo je ql, sam je spet 116PS kar je spet drug razred zavaroavnja, kar mi je prevečdrugo pa je spet to, ker išem auto ko NISTA kabina in kuferam ločena, zarad autoakustike
![]()
lp
NoFX je napisal/-a:kaj pa alfa 145 ??
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=768143#
three6 je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:Od teh bi osebno najraje HONDO CIVIC. Izbira agregata - pač izberi po svojem okusu, željah in pričakovanjih. Za osnovne potrebe bo 1,4 l agregat čisto dovolj, več dinamike nudi 1,5, je pa žal tudi nekoliko dražji pri stroških registracije. 1,6 l ti je žal nedosegljv - pa tudi sicer je težko najti dober primerek. Tudi nekaj vozniških izkušenj oz "prakse" je zaželeno, ker zadeva "leti"![]()
LP
jaz išem 1.4 varianto, ker z 1.5 VTEC in 1.6 ESi sem že v drugem razredu zavarovanja ker ima več PS in me pride predrago zavarovanje![]()
lp
Mojster Miha je napisal/-a:Glede ugodnega zavarovanja se splača poiskat BINGO različico - ima 55 kW, kar pomeni razred nižje, kot 66 kW oz t.i. 1,4 S različica. Gre za isti motor, z majhno "razliko" - ki pa jo "pridobiš" z razmeroma preprostim in poceni "posegom" na motorju (če me spomin ne vara gre za zamenjavo tesnila sesalnega kolektorja ) - že ob prvi registraciji boš večino stroškov "pokril".
LP
three6 je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:Glede ugodnega zavarovanja se splača poiskat BINGO različico - ima 55 kW, kar pomeni razred nižje, kot 66 kW oz t.i. 1,4 S različica. Gre za isti motor, z majhno "razliko" - ki pa jo "pridobiš" z razmeroma preprostim in poceni "posegom" na motorju (če me spomin ne vara gre za zamenjavo tesnila sesalnega kolektorja ) - že ob prvi registraciji boš večino stroškov "pokril".
LP
vem za to, kak pridobit par hrčkov
lp
Mojster Miha je napisal/-a:Potem pa kar veselo "na lov" za BINGO-m![]()
LP
three6 je napisal/-a:sem pred nakupom novega avta, vendar nevem kaj kupiti
o izboru imam te avtomobile
- Honda Civic HB
- Mazda MX3
- Mazda 323F
- VW Polo 1.4 16V (102PS)
od teh naštetih mi ne #1 Honda Civic, čeprav se MX3 tud nebi branil
vsak nasvet in izkušnja z avtomobilom dobrodošla
Moj glas gre za w polo, kot prvo ni slab motor poleg tega je motor 1.4 16v ki pa so še boljši ker se ne matrajo tok...deli so dost ugodni in nikol ne boš mel problemov z dobavo delov...pač boš moral mal potrplenja met z kupovanjem avta najbolje se ti splača kupit v avtohiši, ker tud če ti ne dajo garancije se lahko usmiriš na varstvo potrošnikov stvarne napake na avtu v roku - 6 mesecov
lp
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov