Torej gledal je ta dva:
www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=857133
www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=849344
Kateri je boljši?

nebivedu je napisal/-a:Offtopic on:
Kok mate vi enih problemov!!!![]()
Dejte mal pred svojim pragom pomest. Če kdo misli da z veseljem mečem ljudi iz foruma in da z veseljem težim, se orenk moti. Jst osebno nimam nič proti courage-u in ostalim na listi za ban, ki smo jo naredili. Vendar kot moderator na forumu, moram pucat smeti iz tem, ter opozarjat uporabnike na njihove napake in na pritožbe čez njih. In ker je bilo dost pritožb, pa nobenega upanja, da bi se stvari poboljšale smo se odločili za malo bolj hard varianto čiščenja foruma. In tako se bo tudi nadaljevalo. Tisti, ki bo preveč smetil, ne bo več kot dvakrat opozorjen(sedaj preko ZS) v tretje leti iz foruma.
Offtopic off.
Ane!!!
Pupa28 je napisal/-a:Moj mlajši brat kupuje prvi avto in se nekako odloča za Lantro. Jaz pa o teh avtih nimam pojma, ker že skozi vozimRenaulte in VW.
Torej gledal je ta dva:
Kateri je boljši?
Pudgar Uroš je napisal/-a:Pupa28 je napisal/-a:Moj mlajši brat kupuje prvi avto in se nekako odloča za Lantro. Jaz pa o teh avtih nimam pojma, ker že skozi vozimRenaulte in VW.
Torej gledal je ta dva:
Kateri je boljši?
Pri vsakem nakupu rabljenega avtomobila obstaja določeno tveganje. Jaz s hyundai na splošno nimam slabih izkušenj, iz slik pa se da razbrati samo zunanji izgled in zgleda lepo ohranjen. Za ostalo pa najbolje da se tvoj brat dobi z lastnikom. Največ se mi zdi da se razbere iz prodajalca samega. Eni bi te še mrtve nategovali, če bi s tem kaj pridobili...
Drugi link pa ti ne dela.
Vso srečo pri nakupu!
Lp, U.
Pupa28 je napisal/-a:Kateri je boljši?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov