Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

tone
Nov uporabnik

chrysler voyager mnenje

Napisal/-a tone Po jun 19, 2006 5:24 pm

Zanimam se za nakup rabjenega.Ko gledam oglase,je veliko voyagerjev že precej v letih, a so videti v odlični formi.To mi daje slutiti,da je to pač dobro narejen avto.Ali so moje domneve pravilne?Ne kupujem sicer zelo starega(2000,2001)pa vendarle me zanima kakšno mnenje,izkušnja.Zanima me pa bencinar ročni menjalnik.Hvala vnaprej.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po jun 19, 2006 6:38 pm

problemi so z dobavo rezervnih delov kjer ti rečejo vsaj en teden pol pa obstaja varjanta da boš cel mesec čaku

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš To jun 20, 2006 3:42 pm

Rezervne dele si lahko priskrbiš tudi sam. Imam stran, kjer so ti na voljo povsem vsi deli za vsa vozila izdelana za ameriški ali kanadski trg. Cene delov so smešno poceni, najdražja je poštnina, saj ti dele pošljejo iz ZDA. Kljub poštnini te vse skupaj pride veliko ceneje kot pa deli za večino po evropi močno razširjenih avtov. Firma je "rockauto", poišči jo na google-u. Glede verodostojnosti naj te ne skrbi, sam tam naročam dele in sem nadpovprečno zadovoljen. Pri rezervnih delih pazi, da od njih ne kupuješ delov, ki so bili ob uvozu avtomobila v evropo zamenjani, da ustrezajo našim standardom. To mislim predvsem kakšne izpušne dele, fokuse, itd...
Drugače pa z voyagerji nimam izkušenj, imam pa izkušnje z ostalimi chryslerji in jaz sem z njimi zadovoljen.

bolek
Novinec

Kraj: radovlca,brezje

Napisal/-a bolek To jun 20, 2006 3:45 pm

avto je dobr in zanesliv ga imamo doma dele pa se da dubit tudi brez čakanja moj ati dela v trgovini z avtodeli pa ima koraj vse na zalogi
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov