Zadnjič sem sedel v njemu in se mi za svojo velikost zdi kar prostoren. Namreč, velik sem 195 in mi ni ravno vsak avto "prav".

V glavnem, čimveč bo odgovorov bolj bom vesel.

mevden je napisal/-a:zna bit pri daljsih progah mal neugodno. za mesto pa drgac krasen avto.
glej en redni servis te recimo :HighFly je napisal/-a:mevden je napisal/-a:zna bit pri daljsih progah mal neugodno. za mesto pa drgac krasen avto.
Jaz ga nameravam uporabljati tudi za daljše vožnje na morje, v hribe, na izlete, itd. No glede velikosti moram tako ali tako se sam odločiti kako mi sede.
mevden glede na to da si lastnik omenjenega avta verjetno veš koliko te pride en reden servis in na koliko km ga delaš?
glede 206-ke poznam več primerov ki so imeli probleme z njimi recimo znanec kupil novega in mu je prvi teden crknu motorček za brisalce avto ima sedaj 17 tisoč kilometrov pa so mu menjal vse 4 dize,cinšpile,svečke...Doc206 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:tragedija se začne šele pri 206 in drugih novejših modelih..
![]()
od kje to tebi... mislim da 206 ni tako katastrofaln...
Kar se tiče 106... smo meli ta letnik, sam 1.6... je bil kr uredu, sam je mal preveč popil...
čare je napisal/-a:4 dize,cinšpile,svečke...Doc206 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:tragedija se začne šele pri 206 in drugih novejših modelih..
![]()
od kje to tebi... mislim da 206 ni tako katastrofaln...
Kar se tiče 106... smo meli ta letnik, sam 1.6... je bil kr uredu, sam je mal preveč popil...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov