Bosko001 je napisal/-a:Do letnika 2003 so bili to kar precej problematični motorji. Malo poišči po starih temah, pa boš kmalu ugotovil kaj in kako.
L.p.
CupraR je napisal/-a:1.5DCi je šele katastrofa![]()
punca menjala pr 50.000 komplet motor
![]()
pa lepo servisiran in umirjeno vožen, da pop.. uglavnm
DaDek je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:1.5DCi je šele katastrofa![]()
punca menjala pr 50.000 komplet motor
![]()
pa lepo servisiran in umirjeno vožen, da pop.. uglavnm
zato ker je tvoja punca menjala motor pri 50k je katastrofa.. zdaj al ona nezna vozit al pa je imela res nasrečo.. res je da pri 1.5 dCijih gredo dize to pa je tut vse kolikor vem. Mamin clio ima zdaj 100k km in je bila lani poleti pri 90k menjana diza pa še zato je bilo pomoje krivo gorivo. Pol nevem zakaj poznam par mariborskih avtošol ki imajo 1.5dCi-je obojne (torej šibkejše in močne) pa drkajo začetniki avte cele dneve pa avti pri cca. 100k km brez problema?
sodnik je napisal/-a:z novim modelom SENIC II ni nobenih problemov
vsekakor je od diselov najboljši nemec,ampak tudi Renault je OK,kaj pol rečete šele za italijane in japonce???![]()
če te še zanima Senic ti ga lahko zrihtam l.2003 ali 2004 za od 2,8miljona naprej
041 437 805
GoGo je napisal/-a:sodnik je napisal/-a:z novim modelom SENIC II ni nobenih problemov
vsekakor je od diselov najboljši nemec,ampak tudi Renault je OK,kaj pol rečete šele za italijane in japonce???![]()
če te še zanima Senic ti ga lahko zrihtam l.2003 ali 2004 za od 2,8miljona naprej
041 437 805
Sodnik, pocasi me zacenjas jezit...
Kaj porecemo sele na italjane in japonce? To, da sta naprimer fiatov JTD ali pa toyotin D4D bistveno boljsa od (no, vsaj zacetnih serij) renojevega DCI ja.
Pred kratkim sem 3 tedne vozil novega megana 1.9 dci in moram rec da sem bil
nad voznimi lastnostmi zelooo razocaran - je moj 9 let star in skoraj enkrat tezji sharan s priblizno isto mocjo bistveno odzivnejsi in bolj uglajen za vozit.
No, avtorju teme pa bi priporocal: ce nisi prevec obremenjen z znamko, bi blo
mogoce pametno pogledat po kaki drugi varjanti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov