jorgeus je napisal/-a:Obdrzi golfa, bodi priden in se malo vec naspari...kajti ce se skesiras za ta denar za avto, katerega zgodovine ne poznas...te, kot so sam napisal, lahko caka marsikaj nepredvidljivega. Fajn je imeti vsaj malo zaledja (financnega se razume). Se enkrat toliko zberes (1.200) pa se lahko oziras za letniki 2000+... (ponavadi najbolj ugodno razmerje km/cena, vsaj sodec po oglasevanju, ki ga spremljam zadnje leto). Ce ti avto dela kot mora, ga imej...mas vsaj mir...ce pa mislis, da se ti ga splaca prodat za 200... in ce mislis, da take ponudbe ne bo vec... razmisli, koliko je tebi vreden. Ti najbolje ves.
jorgeus je napisal/-a:Obdrzi golfa, bodi priden in se malo vec naspari...kajti ce se skesiras za ta denar za avto, katerega zgodovine ne poznas...te, kot so sam napisal, lahko caka marsikaj nepredvidljivega. Fajn je imeti vsaj malo zaledja (financnega se razume). Se enkrat toliko zberes (1.200) pa se lahko oziras za letniki 2000+... (ponavadi najbolj ugodno razmerje km/cena, vsaj sodec po oglasevanju, ki ga spremljam zadnje leto). Ce ti avto dela kot mora, ga imej...mas vsaj mir...ce pa mislis, da se ti ga splaca prodat za 200... in ce mislis, da take ponudbe ne bo vec... razmisli, koliko je tebi vreden. Ti najbolje ves.
maniaxxx je napisal/-a:Kup hyundai accenta, minimalni stroski, dobis ga z AIRBAGI in tudi se klimo za ta denar.....je pa res da ni golf, je pa soliden avto, in za ta denar ne dobis boljsega skoraj.
pa sonček..tole je tvoj prvi post, ki sem ga brez težav razumel..kaj se s tabo dogaja človek? :P ..a si zbolel?
dinamo je napisal/-a:Imam Tipota letnik 94 (1.4, 70 km) ,deluje res vredu,a me moti precejšnja poraba (nikoli manj kot 8l,povprečno pa okoli 9l ) ter to,da nima klime.Glede na to da je bil enkrat zaleten bi zanj lahko dobil cca 150.000sit.Za nov avto bi dal tam do 700.000-800.000sit.Zanima me kaj bi bilo najprimernejše za ta denar?Znamka mi ni preveč pomembna,pomembno je le to da ima klimo,ne prevelika poraba ter da ni pretirano star (tam okoli 7 let).
Mirando je napisal/-a:Kupi Peugeot 306, z VSO opremo (klima itds.)
Avto je varčen, poceni za vzdrževanje, udoben itd. - skratka PRIPOROČAM nakup!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
sonček je napisal/-a:Pozdravljeni
Neki časa sem bil odsoten.
Torej, ker imam nekaj privarčevanega denarja cca. 400.000 sit in si želim vsaj kupiti nekoliko boljši avto vsaj z blazinami (aerbeki), sedaj pa me skrbi, ker če prodam svojga golfa 2 dizl za 200 jurjev(vsaj tok mi ponujajo, če ne še manj), sicer avto deluje brezhibno(pred kratkim narejen veliki servis in pred kratkim tud velka generalka,pozim vžiga odlično) in ker vsi vemo, da dobim za cca 600.000 jurjev, kar precj star avto, mogoče skoraj ni dobiti nekaramboliran avto ( v bistvu se da sam kok časa ga bom pa iskal)....pa vprašanje kok ma prevoženih, pleh, servisi to je samo vprašanje ...... sedaj pa me zanima kaj bi vi v tem primeru naredili morate pa vedet, da je golf precej zastarela zasnova in tudi ni kaj dosti odoben letni kilometri pa znesejo cca 30.000 km pa še to šparam.
Zaključek:
Ali naj obdržim golfa,ki dela odlično ali si naj kupim vsaj drug avto bolj varen a tukaj nastopi starost avta in po možnosti bom moral še en kup denarja vložt v ta avto, ki ga nameravam kupit.
Vaš nasvet je dobrodešel lahko pa mi pošlete PS in bom bolj zadovoljen.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov