ezzy je napisal/-a:Here we go again... "jaz takega avta nebi kupil" ok ti pač ne, se pa najdejo izjeme ki bi ga pa.
Avto je bil v lasti firme kjer je moj oče direktor, uporabljal ga je on, vse kilometre je naredo on.
Tako da sem na papirju 2. lastnik, kljub temu da je avto vseskoz v uporabi iste osebe.(torej kao 1.lastnik)
ezzy je napisal/-a:Kako so pa kaj alfe 156 jtd?? za isti denar kot pri golfu dobiš več opreme.
ezzy je napisal/-a:Zanima me PRIBLIŽNA vrednost GOLF 4 1.416V, let. 2003,200.000km prevoženih,bele barve,5vr,klima,električni pomik stekel spredaj,zadaj,električni pomik ogledal,2x ABS,servisna knjiga poterjena.
Jaz mislim da bi se cene glede na letnik mogle gibati okoli 1.700.000SIT-1.900.000 glede na ohranjenost vozila, ali se motim?
TDI 1.9, skoraj enako prevoženih se jim cena giblje okoli 2.300.000SIT.
p.s prosim ne smetiti teme z tem "koliko lahko maš toliko km" , pa "nikol ga neboš prodal", do zdaj je vsaka avtotrgovina ki sem ji pisal pokazala zanimanje, nakladajo pa da bi mogli avto videti...........
JAZ PA RABIM PREPROSTO CIFRE da vidim kje sem z tem avtomobilom.
Hvala za razumevanje!
Lep pozdrav!
hladni je napisal/-a:kaki smisel pa ma kupovat golfa 1.4. z 200k?? mislim meni ni nobene logike,pač daš malo več ali celo isto!!!...pa maš polovico manj kilometrov. Ajde pa nebi reko da je to bmw 330 al pa kaki audi. No jaz v tem ne vidim pa ja nobenega smisla, pa td kaj če se je vozo na dolge razdalije?? 1.4. motor....če je hoto kam prit ga je mogo terat po avtocesti. In kaj to pomeni?? jah to vsi vemo.
Hvala in LP!
hladni je napisal/-a:kaki smisel pa ma kupovat golfa 1.4. z 200k?? mislim meni ni nobene logike,pač daš malo več ali celo isto!!!...pa maš polovico manj kilometrov. Ajde pa nebi reko da je to bmw 330 al pa kaki audi. No jaz v tem ne vidim pa ja nobenega smisla, pa td kaj če se je vozo na dolge razdalije?? 1.4. motor....če je hoto kam prit ga je mogo terat po avtocesti. In kaj to pomeni?? jah to vsi vemo.
Hvala in LP!
subi92 je napisal/-a:Še moje mnenje, golf 1.4 s 200k je napol (v bistvu je to kompliment) odslužena zadeva, drugače bi bilo če se pogovarjamo o polotu 2003 1.4, ali pa vsa golfu 1.6 (in dizelaši ter podobno)... pomojem bo kupec tvojga avta nategnil nekega drugega s zbitimi km-ji v kolikor je lep v notranjosti in naokrog. Moje mnenje da pri današnji proizvodnji, šparanju na materialih itd... še vedno najšvohnejši motor 1.4 težje vleče škatlo kot je srednji razred avta - GOLF, dizla bi še kupu tadzga ostalo pa razen GTI vse bolj![]()
![]()
Drugače pa veliko sreče pri prodaji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov