hladni je napisal/-a: ... Pa kaki reno, roke stran od francoza ...
hladni je napisal/-a:Rossoner je napisal/-a:Jaz bi se nedvomno odločil za Scenica. Ga imam sam, sicer 1 model (letnik 1998) in moram rečt da je avto bomba. Je udoben in zelo prostoren. Moj ima sedaj 102.000 km in samo redni servisi. Sem večrat prebiral, da so Renault ''j***a'' pa da se ''kvari'', pa da sam ''FRANCOZA'' ne...bla bla bla...ne nasedat takim govoricam, kajti ponavadi jih govorijo taki, ki lahko o takih avtih samo sanjajo(ponavadi so mladi, ki svoje ''izkušnje'' podedujejo od kakega ata,kateri je imel kakega golfa in ne pozna drugega avta...in so drugi avti zanj samo ''j***a''
Uglavnem izberi Scenica, ne bo ti žal!
Ja letnik 1998 mogoče je res zanesljiv, vse ostalo od 2000 naprej pa ne, tak da ne posploševat zadeve. Moja vectra 1991 je td mela 295tisoč in to brez večjih popravil, vectra 2003 recimo tega ni sposobna.
LP
hladni je napisal/-a:jao bože pa to ni primerjave. Pa kaki reno, roke stran od francoza. Toyota je pojem kvalitete in zaneslivosti,drži ceno. Da se o izgledu in ostalem ne pogovarjamo, čeprav je izgled stvar okusa. Lih včeraj je laguni odpovedal motor na mostu in je blo 3km kolone in to ni prvi reno ki sm ga videl. Pa da ga vržem v reko prokletega francoza,tam daš 5 mil. za neko laguno in podobno pol pa ti požre živcev in po možnosti crkne na poti na morje.
Sicer pa je v slo. dobrodošla miselnost: Mogoče pa bom jaz mel srečo, ker pr renoju je res potrebna:)
LP
LUCKY LUKE je napisal/-a:-- Toyota --
@ Rossoner: sicer ne vem kdo sanja Renaulta, saj ni noben sanjski avto ( mogoče wili, RS)
je pa nekdo z alfa foruma lepo napisal: ko se golobradi mladenič pripelje na semafor vštric z Alfo si sam pri sebi misle :hmmm za cliota dobim 300jurjev še mal pa kupim sosednji stroj :P
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov