Napisal/-a GoGo To jul 25, 2006 8:14 pm
Ne hodi jim blizu.
Nategatorji totalni!
Včeraj sva bila tam z očetom (kupuje dizla s klimo)l, pa sva v osnovi šla gledat modro 206 (je uvožena iz italije, pa je v zelo bogem stanju), po telefonu mi je zatrjeval da je avto perfekten, odlično ohranjen, pa je bil ogled v živo daleč od tega! Prav tako
mi je zagotavljal da ima še eno hdi (turbodizel) 1.9, pa ni nič pomagalo da sem mu izrazil dvome da tak motor pti PSA grupi obstaja. No, seveda je bil navaden dizel,
pa precej jasno je bilo, da je bil klepan in barvan, pa pol plastik okol koles in obijačev je manjkalo. Obenem je trdil da avto nikoli ni poškofovan.
No, z očetom sva pogledala še nekaj drugih avtov (golfa IV, ibizo in elantro) in ugotovila da so vsi v zelo ubogem stanju, pa pol opreme, ki jo pišejo v oglasih in na avtomobilih, sploh ni.
Skratka, na koncu sva se resno zanimala za golfa, ki je bil še nekako v najboljšem stanju, cena pa 1850000. Pa sva povprašala, za koliko bi v račun vzeli focusa (1.4, letnik 99, vsa oprema razen abs in klime, oče 1. lastnik, avto kot iz salona), pa so ga šli ocenit (beri: pogledat odspredi in z ene strani), pa ponudl 650.000, oziroma 1.200.000 doplačila za golfa!!! Isti letnik!!! Potem sem prepričal prodajalca, da mi pokaže eurotax odkupno ceno za focusa in za golfa: ford 760.000, golf pa 1.100.000 sit, torej razlika 340.000 sit, približno taka je tudi razlika pri prodajni ceni. Ko sem vprašal, če se jim 1.2 mio doplačila ne zdi malo preveč oz. nerealno so samo nekaj skomigali z rameni in se delali neumne. Pa so videli da imajo resnega kupca.
Ko sem videl, da se očitno res pogovarjam z debili, sem jim samo še povedal svoje (že drugič sem se nategnil in šel gledat oglaševan avto k njim) glede zavajanja kupcev, ter jim lepo razložil kaj si mislim o njih in da si s takim delom ne delajo ravno dobrega imena. Pa tudi to, da se bom potrudil, da čimveč ljudi opozorim na nategancijo, ki jo
izvajajo.
Se opravičujem za klobase, vendar upam, da sem vsaj koga prepričal da prišpara nepotrebno pot tja (pa še nekaj živcev!=
lp, GoGo
Lep dan!