Napisal/-a AM Pe jul 28, 2006 10:58 am
Audi 1.6 glede na to da si študent je več kot dovolj pomoje zate. Še preveč. Ti bi moral kupit kakega malega 1.4 al pa kaj takega, ko bi blo dost. To je moje mnenje, pol ko boš pa konc študija, pol pa pejd na 1.8 in več literske mašine. Za registracijo boš stran metal denar, daj nehi.
Mal primerjaj notranjo armaturno ploščo obeh avtomobilov, pa boš vidu vse. Jaz sem se tudi odločal med temi avtomobili, pa sem peugeota izločil že ko sem armaturno pogledal. Lol.
No saj, če je pa avto v družini in če vse lepo štima, pol je res za preštudirat, sam jaz ti tole povem. Poglej si oba in si raje vzami tistega, v katerem se želiš videti in ti ne gre iz glave. Kateri ti je bol všeč . Ko boš kupil , boš kupil za nekaj časa, kajne. Bolje da si ponosen in vesel nad svojim konjičkom, kot pa da se tolažiš, saj mu samo tole ne paše al pa manjka in te daleč v notranjosti žre, zakaj nisi vzel drugega.
Vidim, da ti nekaj ni všeč nad pugijem, zato raje poišči tisto kar ti je všeč in ti bo potem velik lažje pr srcu, kot pa neki brezveze.
Ko sem jaz iskal avto zase sem izbral audija in spet bi ga v tvojem primeru, seveda pa moraš zato ker je nepoznan dobro pregledat, da ni kaj narobe z njim.
To je zgol moje osebno mnenje, ti pa sam najbol veš, kaj si želiš.