Napisal/-a erixon Če jul 27, 2006 3:56 pm
Stvar je takale: potrebujem vase mnenje. En malo poznan prodajalec prodaja Fiat Punto l. 96, pet vrat, motor 1.3 z 75 KM in prakticno vso opremo. Ima klimatsko napravo, el. pomik sprednjih stekel, servo volan, ABS, dva airbaga in avtoradio s CDjem.
Avto je vozila prej neka zenska, in je bil na obeh bokih pobarvan, to pa zato ker je menda prejsnja lastnica pogosto kaj malega poravsala...Avto je iz Spanije, ker se je ta lastnica preselila v Slovenijo in ga je uvozila. Drugace pa vse deluje kot mora in je bil na motorju ravnokar opravljen servis: olje, svecke, zracni in oljni filter, klinasti in zobati jermen... avto ima 95 kkm...
Zdaj pa moja dilema. Do tu se vse cuje v redu, tudi cena je zelo ugodna 350 kSIT (ker sem znanec pravi da je to nekako brez njegovega profita).
A se splaca za ta avto sposodit malo denarja pa ga kupit? Zanima me predvsem trpeznost tega avtomobila oz. pokvarljivost, da ne bom cez kako leto imel kaksne strasne stroske razen rednega vzdrzevanja (sicer se lahko na vsakemu avtu kaj pokvari...). Pa glede mojih dvomov, da ne bo kdo mislu, da pljuvam po Fiatu.
Zanima me predvsem mnenje ljudi, ki imajo izkusnje s tem avtomobilom. Hvala vsem.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.