Perica je napisal/-a:Zivjo!
No nekako je naneslo da je punci bolj vsec Megan kot pa Accent in se je "zagrela" za sledeci avtomobil:
Renault Megane, letnik 1996, 1.4 motor (75 konjov), 155k kilometrov, servo volan, airbag, abs, klima,... avto je lepo ohranjen (nekaj manjsih vdrtiniv v plehu lahko zanemarimo pri tako starem avtomobilu) in naj bi imel novo sklopko.
Sedaj pa me zanima: kako trpezni so te 1.4 motorji? glede na to kar vidim po internetu v oglasih, sem si ustvaril precej pozitivno sliko o teh motorjih, saj je veliko tovrstnih Meganov prepeljalo ze posteno cez 200k kilometrov!
Kaj pa vi pravite? Se splaca kupit ta avto za 600 tisocakov?
LP
sonček je napisal/-a:Sam eni pač govorijo da kok je dobr acent zakaj pa ga dobiš dons že za cca 150 jurjev letnik 95...potlej vemo za ker avto gre..brat mi je reku da so to "j***a" morda ja ampka za enga povprečneža je dobr avto.
Megani so obupni,velik kvarjo...pojdite na iskanje utipkajte megan spodaj pa še okvirček tam iberite popravila in okvare.
lp
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Sam eni pač govorijo da kok je dobr acent zakaj pa ga dobiš dons že za cca 150 jurjev letnik 95...potlej vemo za ker avto gre..brat mi je reku da so to "j***a" morda ja ampka za enga povprečneža je dobr avto.
Megani so obupni,velik kvarjo...pojdite na iskanje utipkajte megan spodaj pa še okvirček tam iberite popravila in okvare.
lp
ti malo v temo brcaš....
AR_146 je napisal/-a:sonček še vedno misli da edin golf 2 dizl dela
drugač pa megani z 1.4 so dobri motorji 1.6 so bli u k.....
kolega ga je mel 1.4 pa poraba tm caa 7l pri 250.000 mu je pa že nekih 10 pil drugače pa brez bp
Perica je napisal/-a:Zivjo!
No nekako je naneslo da je punci bolj vsec Megan kot pa Accent in se je "zagrela" za sledeci avtomobil:
Renault Megane, letnik 1996, 1.4 motor (75 konjov), 155k kilometrov, servo volan, airbag, abs, klima,... avto je lepo ohranjen (nekaj manjsih vdrtiniv v plehu lahko zanemarimo pri tako starem avtomobilu) in naj bi imel novo sklopko.
Sedaj pa me zanima: kako trpezni so te 1.4 motorji? glede na to kar vidim po internetu v oglasih, sem si ustvaril precej pozitivno sliko o teh motorjih, saj je veliko tovrstnih Meganov prepeljalo ze posteno cez 200k kilometrov!
Kaj pa vi pravite? Se splaca kupit ta avto za 600 tisocakov?
LP
Sigor je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Sam eni pač govorijo da kok je dobr acent zakaj pa ga dobiš dons že za cca 150 jurjev letnik 95...potlej vemo za ker avto gre..brat mi je reku da so to "j***a" morda ja ampka za enga povprečneža je dobr avto.
lp
ti malo v temo brcaš....
prav imaš, v temo brca, ceno imajo pač tako, v povprečju so pa zelo zanesljivi avtomobili, z malo porabo, so pač korejci, tud to vprliva na ceno...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost