zan333 je napisal/-a:tudi jaz nisem imel problemov s svojim cliotom, vzel sem novega cliota,
zan333 je napisal/-a:tudi jaz nisem imel problemov s svojim cliotom, vzel sem novega cliota, pa ni bilo panike. moti me le neprijaznost prodajalcev, sem dobil tisti občutek, veš, nisem prišel v obleki s srajco pa kravato, pa še denarnice nisem imel debele.
lebica je napisal/-a:Moj fotr je leta 2003 kupil Megana eno leto starga in dela BP, res pa je da včasih tud kaj prekrijejo, avto je treba pregledat........ sej tako je vsepovsod... Edino v Celje nebi šel kupovat avta, poznam ljudi ki so kupili mačka v žaklju tako da.........sej to je čist stvar pristopa k kupovanju.....končno si sam kriv kaj kupiš
JustMuC je napisal/-a:Kupovanje rabljenih vozil je bil in vedno bo rizik, še posebno takrat če, ne poznaš lastnika oz. "življenjepisa" avtomobila. Mi imamo s TPV-jem dobre izkušnje..Z novimi in rabljenimi. Pred kratkim smo kupili Clia in smo res zadovoljni! Kar se pa trgovcev tiče: Stopi do KOTNIKA in on ti bo povedal vse o avtomobilu.. Je pošten..Vem iz lastnih izkušenj!
LP
Gregamax je napisal/-a:Jst v tpv v nm ne bi šel nkol kupovat rabljenga avtomobila!Ko sm jaz kupoval avto sm šel tud k njim pogledat i se zapikal v enga rmenga polota (pa ne tega k ga mam zdj)!In mi prodajalec avto hvali da je od prve lastnice nkol karamboliran redno servisiran imel je občutno premalo prevoženih za ta letnik da dajo še 4 dodatne gume zravn itd!Ok vse lepo in prav sam ko sm avto malo bolje pogledal sm sumu da je bil avto v totalka raztolčen!In sm prodajalcu reku da bom še malo razmislu in počakal in sm šel!Avta nisem kupil seveda!Nakar čez nekaj dni spoznam človeka iz moje bližine ki dela v tpv-ju!In sm se malo pozanimal kako majo to pošlihtano pr njih kar se tiče prodaje rablenih avtomobilov!In mi je strogo odsvetoval kupiot avto pr njih pa še za tistega rmenga polota se je izkazalo da je bil raztolčen v nulo da so takšnga razbitga pocen dobil ga zrihtal in ga nato prodajali kot rabljeno vozilo!Pa tud sam je reku da kupujejo razbite avte jih rihtajo in jih nato prodajajo!Lp
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 17 gostov