Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Enthusiast
Novinec

Kraj: all araund

Pozna kdo tole 5-ko?

Napisal/-a Enthusiast Pe avg 18, 2006 1:01 pm

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a |kr_en| Pe avg 18, 2006 1:17 pm

poznam je sicer ne, je pa par neskladij v tem oglasu.....5ka ma sam 3 vrata (ne 5 kot pise) pa se stekla mi ne zgledajo nevem kak tonirana. cena je pa razmeroma ugodna....sam je pa tak da iz slike se ne da kej velik videt. mores it tja pa ornk pregledat vse. sploh pragove, ker je to pac hiba 5k da rustajo tam. pa letnce na sipah pa luceh dobr preglej. seveda pa masino sploh. ce ki kej ne curlja vn ko nebi smel.
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe avg 18, 2006 3:02 pm

to je ugodno? :roll: jz sm svojo prodal za 70k sit pa je bla napol generalno obnovlena,tk da ni bla nč rjava. mela je pa 107kkm, in pa daljinsko centralno zaklepanje. poglej pragove če rustajo, pol zadnji nosilec preme al kaj je tist, koš je problematičen pr petkah in pa zadj v haubi maš eno tako črno plastiko ki pokriva blatnike. tisto dj stran pa boš vidu če kj rusta. moja ni bla nč razbita, pa je mela pregnita ta mesta ki sem ti jih maštel. sicer sem obnovil vse, razen koša, ampak dobr...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe avg 18, 2006 4:47 pm

pa poglej kakšna je voda u ekspanziji oz. če jo sploh kaj je pa čep za olje dolivat če je na njem emulzija(smetana) pol 90% motor zgublja vodo oz. jo pije
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov