Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

nikon123
Nov uporabnik

ZAMENJAVA AUDIJA TT-JA ZA PORSCHE BOXTER

Napisal/-a nikon123 Ne avg 20, 2006 11:19 pm

Ali bi zamenjali Audi tt cabrio za Porsche Boxter?

Ali ima kdo izkušnje z Porsche boxter-jem glede napak ki se pojavljano in kje so morebitni testi za le tega.Skratka kaj menite o tem avtu.

LP

Uporabniški avatar
nelkosmile
Nov uporabnik

Napisal/-a nelkosmile Ne avg 20, 2006 11:23 pm

mal več podatkou, če lah (motor, letnik,...) na sploh jaz nebi :roll:

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Po avg 21, 2006 1:09 am

DA. Samo ne za preveč starega. Stroški tudi "malo" zrastejo ;)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Pepo25
Novinec

Napisal/-a Pepo25 Po avg 21, 2006 7:16 am

Porsche je le porsche... je pa veliko odvisno od letnika, pa stroški so večji... js bi bil že z TTjem zelo zadovoljen...

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Re: ZAMENJAVA AUDIJA TT-JA ZA PORSCHE BOXTER

Napisal/-a Mojster Miha Po avg 21, 2006 9:20 am

nikon123 je napisal/-a:Ali bi zamenjali Audi tt cabrio za Porsche Boxter?

Ali ima kdo izkušnje z Porsche boxter-jem glede napak ki se pojavljano in kje so morebitni testi za le tega.Skratka kaj menite o tem avtu.

LP

Kot je že bilo povedano - treba je malo več informacij za presojo.

Meni se zdi menjava smiselna zgolj v primeru, da ali poznaš lastnika ali gre za na kratko OK avto (vzdrževan, nekaramboliran ... )

Moraš se zavedat pa naslednjega : BOXTER na kratko ni 911, če govorimo PORSCHE-ju. Je pa dober primerek "čistokrvnega" roadster-ja.

LP

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Po avg 21, 2006 10:27 am

poklič mal na servis za porsheja, probaj poiskati kakšen neuraden a preizkušen servis in se pozanimaj o cenah servisov, rezervnih delov, na koliko km so servisi, kaj se kdaj menja,...pol pa poišči najlepšče ohranjenega in najbolj vzdrževanega.

meni je boxster bolj všeč kot TT, pa mi je TT zelo cool, samo sprednji pogon ali štiripogon še vedno ni tako zabaven, kot zadnji in tudi lega tt-ja ni čisto na ravni boxsterja, pa tudi v končni fazi: audi ni porsche!
verjetno pa je tudi rahlo dražji za vzdrževati (čeprav ni nujno! včasih predsodki ne držijo)

je pa res, da če boš jemal najšvohnejšega boxsterja, boš verjetno razočaran nad zmogljivostmi.

lp

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po avg 21, 2006 10:30 am

-Poglej bremze od boxterja in od ttja..
-Zadn pogon
-šestak
-porsche
-roadster
-porsche
-bremze
-zadnji pogon
-zadnji pogon

To so razlogi zarad kerih bi jes zamenjal za tren oka.
Slika

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Po avg 21, 2006 11:25 am

maniac je napisal/-a: pa tudi v končni fazi: audi ni porsche!

Pa verjemi da si v koncni fazi nista tako narazen, ima porsche pri audiju veliko prstov zraven ali obratno ;)
Jaz sem za tt-ja, ceprav tudi tt ni pravi audi, ima narobe obrnjen motor, ter haldex sklopko v primeru 4k pogona :)

Lp

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po avg 21, 2006 12:37 pm

porše je le exotika pr nas. čeprou je tale boxter bl pomehkužen porš. tko sm nekje prebrau. bi pa sigurno audija zamenou za tega. čeprou bi biu tut z audijem zlo zadovolen.

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Po avg 21, 2006 11:44 pm

Če je z porshejem vse vredu bi zamenjal. TT mi po pravici povedano ni bil nikoli všeč.

Slika

Slika

To vprašanje bi moral postaviti kakšnim pleh pi*kam, bi takoj dobu odgovor. :lol:

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Po avg 21, 2006 11:56 pm

...Čeprav Boxter je še vedno Porsche ... TT je ok. tisti od M.Ogrinca, ki se je prodajal mi je bil simpatičen a vseeno če sta ohranjena nekje enako in ocenjena enako ne bi dosti razmišljal - Porsche ... Lego ima zelo dobro vozil ga nisem ga je pa imel Jereb 1 leto in je moj kolega dobil vsake toliko en krog opisal ga je kot ne extremno divjega a zeelo vodljivega skratka avto za si spihati dušo pa še bolj boš bodel v oči ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov