robertos_664 je napisal/-a:njabolj ugoden je kredit na NKB maribor kjer imajo prav namenski kredit za avto, prinesti moraš samo predračun od prodajalca pa ti naredijo kredit in nakažejo direkt v avtohišo.
nebivedu: kdo pa še dandanes kupuje stvari na keš
nebivedu je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:
Očitno samo jaz.
mikko je napisal/-a:Jaz bi tudi to rabil, da bi vzel avto na firmo in na kredit oz. leasing, ker se to najbolj splača.
Morda kdo ve, če si lastnik firme in imaš avto na firmo, moraš imeti vedno potni nalog v avtu, ali si kot lastnik firme opravičen do potnega naloga in avto mirne duše uporabljaš tudi v osebne namene ?
Lp,m
5pellfire je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:njabolj ugoden je kredit na NKB maribor kjer imajo prav namenski kredit za avto, prinesti moraš samo predračun od prodajalca pa ti naredijo kredit in nakažejo direkt v avtohišo.
Sem dal izdračun da naredijo pa niti ni tako ugoden...pa čeprav sem komitent NKBM
robertos_664 je napisal/-a:5pellfire je napisal/-a:
Sem dal izdračun da naredijo pa niti ni tako ugoden...pa čeprav sem komitent NKBM
si ziher?
robertos_664 je napisal/-a:njabolj ugoden je kredit na NKB maribor kjer imajo prav namenski kredit za avto, prinesti moraš samo predračun od prodajalca pa ti naredijo kredit in nakažejo direkt v avtohišo.
5pellfire je napisal/-a:Za avto mislim vzet kredit nekje v višini 2.500.000 sit in me zanima
kje bi bilo najbolj ugodno vzet le-tega. Malo sem gledal okoli in ima
Hypo-Alpe-Adria banka najugodnejšo varianto - Avto kredit z vezavo
na švicarski frank (CHF).
Imate mogoče kakšne druge opije ali pa mnenja o Hypotu?
Lp,
Sašo
sonček je napisal/-a:Moj odg.
P.Sops: Jest nebi nikol vzel za avto kredita raje za nepremičnine kot pa da bi investiral v eno novo " kanto" k ti pa crkne kej te pa košta skor dve dobre plače.
Avtor: Raje si nabav soliden avto, ....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov