Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Kraj: Maribor

A kdo ve kaj o tem avtomobilcku?

Napisal/-a mmiki Če avg 24, 2006 1:51 pm

Pozdravljeni,

zanima me, ce kdo ve kaj o tem avtomobilu. Ce se prav spomnim je fant doma nekje iz okolice MB ali Ptuja.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=983279

LP, M.

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Če avg 24, 2006 2:13 pm

Glede na to, da si iz maribora, bi si lahko vzel 5 minut in sam šel pogledat avto. :bonk
Drgač pa Laguna kot 1876 ostalih v Sloveniji.

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Napisal/-a mmiki Če avg 24, 2006 2:53 pm

milankregar je napisal/-a:Glede na to, da si iz maribora, bi si lahko vzel 5 minut in sam šel pogledat avto. :bonk
Drgač pa Laguna kot 1876 ostalih v Sloveniji.

Ta tema je tukaj zato, ker me zanima ce mogoce kdo pozna lastnika tega avtomobila. Oz. ce ve, kako je bil avto vzdrzevan ipd. Mi je jasno, da si lahko avto sam pogledam, ampak tako ne bom izvedel ce je slucajno imel pred pol leta nesreco ali pa kaj podobnega. Priznal pa tako nihce ne bo, vsi prodajalci prevec radi nategujejo. Enkrat sem hodil v LJ gledat avto, ki je bil bojda kot nov in odlicno ohranjen, doli pa me pricaka razvalina, ki je imela streho tako grdo pobarvano, da se je na B-stebricku prav videla crta (zgornji del kot nov, navzdol vse zbledelo). Pa se clovek vprasa, zakaj bi barval streho...

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Če avg 24, 2006 4:00 pm

@milankregar: Ce nimas kaj pametnega za napisati, pojdi raje malo na zrak. Ti bo koristilo.

Se opravicujem za smetenje.
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
Italian Stallion
Novinec

Napisal/-a Italian Stallion Če avg 24, 2006 4:20 pm

Hmmm foršov! :P
Cuore Sportivo

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Če avg 24, 2006 4:31 pm

Gyga je napisal/-a:@milankregar: Ce nimas kaj pametnega za napisati, pojdi raje malo na zrak. Ti bo koristilo.

Se opravicujem za smetenje.

Malo poglej kaj pišeš. Pometanje pred svojim pragom.press :noro

Drgač pa @mmiki: vzemi si 5 minut časa pa ga pojdi pogledat. Boš videl zakaj ... ;)

Uporabniški avatar
Italian Stallion
Novinec

Napisal/-a Italian Stallion So avg 26, 2006 12:03 pm

Ta bolš, da greš sam pogledat pa če se ne spoznaš (ne pravim, da se ne) peleš kakšnega kolega-avtomehanika zravn pa ga vredo pogledata :D
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC So avg 26, 2006 1:42 pm

Ajde se ne recem ce vprasas za kaki bol redek avto ki ga vsi poznajo alpa za kaki ki je zrihtan al pa motor kaj psoebnega ... samo da vprasas ce kdo pozna neko avarege joe laguno pa je res malo prevec optimisticno.
Slika

Uporabniški avatar
Italian Stallion
Novinec

Napisal/-a Italian Stallion So avg 26, 2006 7:03 pm

Tako tako :P
Cuore Sportivo

changer
Novinec

Napisal/-a changer So avg 26, 2006 8:47 pm

pa dejte težit fantu no! čist lahko bi se zgodlo, da bi kdo s tam poznal avto, pa še cifre na tablci se vidijo... pa na ptuju še sploh. tam mel eno leto punco, pa še ko grem zdaj gor, so mi eni avti znani. sej se tko vsi slej ko prej pred pomarančo parkirajo(oz. zdaj še pred feluko) :šala

kar se avta tiče, meni se cena zdi poštena, saj ni glih nov, pa še 1.6 mašina je. če je tko ohranjen kot na sliki, pol vsekakor zanimiv nakup.

samo ne vem, okvirčki tablc so iz novga mesta, tko da veretno ni prvi lastnik...pa če je bil rablen kuplen pr TPV-ju, je men prec manj všeč:)

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne avg 27, 2006 10:37 am

@mmiki: dobro, da se pozanimaš, če kdo pozna lastnika. ampak ne tem forumu je pač veliko (preveč) uporabnikov, ki si ne preberejo celotne objave, potem pa kar nekaj brezglavo pametujejo. se boš že navadil...

avtomobil zgleda lepo ohranjen, tako da je najbolje, da ga greš pogledat zraven vzami še kakšnega mojstra ali mehanika. potem se boš najlažje odločil za nakup. veliko sreče. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne avg 27, 2006 10:52 am

changer je napisal/-a:samo ne vem, okvirčki tablc so iz novga mesta, tko da veretno ni prvi lastnik...pa če je bil rablen kuplen pr TPV-ju, je men prec manj všeč:)

Ko si omenil, sem pogledal. Sprednji je drugačen od zadnjega. Ena izmed možnosti za to je tudi, da je bil zaleten.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne avg 27, 2006 11:02 am

darwin je napisal/-a:
changer je napisal/-a:samo ne vem, okvirčki tablc so iz novga mesta, tko da veretno ni prvi lastnik...pa če je bil rablen kuplen pr TPV-ju, je men prec manj všeč:)

Ko si omenil, sem pogledal. Sprednji je drugačen od zadnjega. Ena izmed možnosti za to je tudi, da je bil zaleten.

ali pa se je eden okvir zlomil, kar glede na kvaliteto sploh ni nemogoče in ga je lastnik zamenjal. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

changer
Novinec

Napisal/-a changer Ne avg 27, 2006 5:26 pm

darwin je napisal/-a:

je ap zadnji tudi z dolenske, tko da je ta avto zlo verjetno bil enkrat kuplen tam...

ma, pejt pogledat, pa povej kaj si ugotovil mmiki!

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Napisal/-a mmiki Pe sep 22, 2006 2:30 pm

Malo zamude, pa vendar... Hvala tistim, ki ste opazili vse glede ovirckov, pa to. Tisti nikoli karamboliran in garaziran pa to bi si lahko nekam zatlacil. Kako me razpi... ko ljudje tako nategujejo narod. A ni bolje povedat po telefonu kaj je narobe, pa je po mojem tako veliko vecja verjetnost da bos prodal, kot pa ce je vsak takoj razocaran. Pubec ima avto 2 tedna, pa ga ze prodaja. Odpredaj sem opazil, da je bil barvan, pa je rekem da je bila samo praska pobarvana ker je srno prejsnja lastnica zbila... Mislim halo?!?? A se to danes kdo verjame? Pri prestavljanju v 2. in 3. prestavo se je zatikal menjalnik, tako da bi lahko samo pricakoval kdaj bi zruzil. Avto je imel baje vse servise opravljene, vendar jih cudezno ni niti v servisni knjigi (ki jo po oglasu sodec ima), niti na papirju (racuni) niti nima kakrsnegakoli listka pri motorju za vsaj menjavo olja ali kaj podobnega. Kilometri na stevcu 107.000, realnih cca. 200.000. Okvircek zadnje tablice TPV vam vse pove...

Samo se opozorilo, da ne bo kdo slucajno nasedal temu pubecu ali celo kupil te podrtije. Jaz pa zal se vedno iscem kaksno dobro lagunico...

LP,

Marko

JustMuC
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a JustMuC Pe sep 22, 2006 2:37 pm

CockroaC je napisal/-a:Ajde se ne recem ce vprasas za kaki bol redek avto ki ga vsi poznajo alpa za kaki ki je zrihtan al pa motor kaj psoebnega ... samo da vprasas ce kdo pozna neko avarege joe laguno pa je res malo prevec optimisticno.

Jap, Slovenija je majhna, tko da bi blo čist mogoče, da kdo pozna avto.. Sicer pa.. K ni fajn da je človek optimist!!!?!!! :P
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov