Modri dirkac je napisal/-a:Živjo!
Zanimam se za nakup tega omenjenega clia 1.8 16v.
Povejte mi slabosti in prednosti tega avtomobila, sem se pa že vozil z njim in sem imel občutk kokt bi se vozu z enmu zlo močnmu gokardam.
Hvala za pomoč, LP
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
cossy je napisal/-a:zdej če maš že nagledanega wilija pa da poznaš lastnika pa da ga boš kupu se da nardit da boš dobu še mogoče dokaj ohranjenega ker se moraš zavedat da se vsak wiljams ki je v dobrem stanju proda še predn pride v oglase
je pa štroškov bistveno več kot naprimer z enim 16ventilarjem pa že 16ventilarji gredo kar solidno s tem da jih je veliko več in se da dobit še sm pa tja res kakšnega lepo ohranjenega
me pa zanima če mi lahko zaupaš ime lastnika wiljamsa s katerim si se peljov in iz kerga konca slo prihaja
Loopz je napisal/-a:Clio Williams ima 2.0 motor s 150 konji, Clio 16V pa 1.8 s 136 konji. Williams je precej bolj redek ptič, izdelan je bil v treh omejenih serijah, Clio 16V je precej bolj pogost. Williamsa so izdelovali izključno v modri barvi, z zlatimi platišči, williams nalepko zadaj in s ploščico z zaporedno številko avtomobila na armaturki.
killah bee je napisal/-a:@Loopez. 100k za generalko je občutno premalo
cossy je napisal/-a:dej link da vidmo 16ventilarja
drugač pa če kopuješ manši strupen avto pol res najbolje kaka r5gtt sam je fajn če maš pri takem avtu nekaj voznikih izkušn za sabo kar v nasprotnem primeru te hitr zna kakšn ovink okol obrnt
je pa tko pr bajt je bla petka gtt in reno19 1,8 16v in ti povem da če bi dobu kjet kšno petko gtt za pametn dnar jo takoj nabavm (aja pa avta nista bla moja ampak od štarejšega brata) to je vrjetn tud razlog da sm dons še živ :P
nebivedu je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:@Loopez. 100k za generalko je občutno premalo
Generalka za williamsa je okol 240k sit(po renaultovem ceniku na servisih), poleg tega če ne poznajo avta(mehaniki ni nujno, da so tak avto sploh že v življenju imel na dvigalu) ti ga lahko uničijo tok, da boš mel stalne probleme z njim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov