Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

tsh
Nov uporabnik

Citroen Pluriel ali Peugeot 206CC

Napisal/-a tsh To sep 05, 2006 6:06 pm

Hello!

Rada bi si kupila Citroen Pluriel, ampak sem slišala, da baje streha avtomobila ne tesni dobro-oz. da ko dežuje, dežuje tudi v avto?!?!?Koliko od tega je res?!To potem pomeni, da avto pozimi sploh ni vozen?
Odločam se pa tudi med Peugeot 206CC, ki mi je dosti lepši, je pa nekoliko dražji... vendar je "baje" zelo malo prostora na zadnjih sedežih...
Kateri avto je boljši...a mi lahko pomagate?

Hvala.

Lp, T.

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun To sep 05, 2006 6:16 pm

Mislm da ne en, ne drug nimata kej dost placa zadej. Pač nista narjena za 4, al pa še kej več člansko družino.
Pomoje se ti bl splača uzet 206CC-ja, če pravš da u pluriela zamaka. Poleg tega morš pr citroenu, na roke poberat dol tiste stebričke, da maš cabrio.
Po obliki pa itq vemo kdo je zmagovalec ;)

A maš pr cc-ju zdej kšne popuste?

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To sep 05, 2006 6:20 pm

Za citroena ne vem ... lahko pa ti povem za 206 da ce gres v pralnico bo vlka vrjetnost da bo kaj not teklo, koncniki so tud sibka tocka, vozil sem 1.6 ki sicer gre lepo ampak v notranjosti vse skripa pa sumi.
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To sep 05, 2006 6:26 pm

tisto, da zamaka plurielu bi pomojm mogli pri citroenu že popravt.. glede na to, kolk cajta je pluriel že zunej.. ne vem no.. sicer ma pa moja mama glih tožbo proti citroenu zarad enga pluriela, ki je puščal ko ribežen.. plus, da morš une stebričke dol dajat pa jih doma puščat, če hočeš cabria.. pa te dež ujame vmes pa si v riti.. mislim, še večji, kot pa da bi mel streho gor :P

od teh dveh bi (ampak zlo nerad) vzel 206 cc..

lp
Slika

tsh
Nov uporabnik

Napisal/-a tsh To sep 05, 2006 7:08 pm

Jaz bi tak kupla rabljen avto, ker mislim, da se novega tak ne splača, ker tolko zgubiš...zdaj ste me čisto zmedli :D ... očitno ni nekaj fajn doben cabrio al kak...

Problem je ta, da sem pred tednom dni prodala svoj avto in zdaj nujno rabim novega...pa sem v dvomih med njima...pa full bi rada mela cabrio, ker so mi tak mmmmm....nevem no...bomo vidli.

Res vam hvala za hitre odgovore.

LP

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 To sep 05, 2006 7:51 pm

Glej delam v avtopralnici ploj in ti povem da pri 206 cc nic nena noter tece problem so one male mazde in pa citroeni ampak tud ne tece not ampak se pojavi kaka kaplica ko ga z vapom perse tak da se nimas kaj bat glede tega :P
Lp by Mare

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY To sep 05, 2006 8:06 pm

Kupi 307cc
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Escalade
Nov uporabnik

Napisal/-a Escalade To sep 05, 2006 8:24 pm

TUNING_BOY je napisal/-a:Kupi 307cc
tocno to bi ti jaz svetoval-sigurno se da kasnega dobit za solidno ceno
meni osebno je 206cc grd ter neprakticen

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY To sep 05, 2006 8:48 pm

Escalade je napisal/-a:
TUNING_BOY je napisal/-a:Kupi 307cc
tocno to bi ti jaz svetoval-sigurno se da kasnega dobit za solidno ceno
meni osebno je 206cc grd ter neprakticen

Tudi meni 206cc ni nekaj ekstra, mi je pa zato 307cc zelo lep, pa še bol prostorn je!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To sep 05, 2006 9:00 pm

marko01 je napisal/-a:Glej delam v avtopralnici ploj in ti povem da pri 206 cc nic nena noter tece problem so one male mazde in pa citroeni ampak tud ne tece not ampak se pojavi kaka kaplica ko ga z vapom perse tak da se nimas kaj bat glede tega :P

pelji enega cc-ja v avtomatsko pa bodi pol glasn ... isto je z 307 cc . da se ne menimo kak je avto skup naret, ko ga dvignes na dvigalu se maje ko da je s kartona vsaki del posebaj.
Slika

tsh
Nov uporabnik

Napisal/-a tsh To sep 05, 2006 9:02 pm

ja to je res... bi mela 307 CC, samo če je najcenejši za 3.700.000 in to še morm vzet kredit pa to...
A pol v 206CC ne teče... jaz sem kar veselje prej zgubila!:D

Drugače pa 307CC je pa zakon!!!!

LP

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To sep 05, 2006 9:05 pm

Od kolega mami je kupla novega 307 pa je teklo not, kolegica ma 206 cc z 15kkm ga je kupla pa v avtomatski avtopralnici isto not tece.
Slika

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun To sep 05, 2006 9:17 pm

ce lepo skrbis za avto nima kej curit nikjer, al si pa na roke per avto. Ce pa se to ne pomaga, ga pa popravte v casu garancije (15kkm in taki)

pa cist zmerej se obeste na eno stvar pol se pa jajcate okol nje k da je bistvo teme. Pol naj si pa vsi kupmo avto za 100mio, pa bo use skoz delal. :roll:

Tsh: vedno se bojo ljudje najdl, k bojo klel cez avto, in drugi k ga bojo hvalil. A bos mela sreco pri nakupu ti pa noben na tem forumu ne more povedat, pa drgje tut ne.

PS: Vsak avto ma svojga kupca, REALIZE THAT ALREADY!!!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To sep 05, 2006 10:04 pm

Ja dobro no ce je tebi to da ti voda v avto tece malenkost na katero se vsi obesamo, ti jaz nea morem pomagat... samo jaz bi znorel da mi voda tece v prakticno nov avto.
Slika

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Sr sep 06, 2006 1:15 am

CockroaC je napisal/-a:Ja dobro no ce je tebi to da ti voda v avto tece malenkost na katero se vsi obesamo, ti jaz nea morem pomagat... samo jaz bi znorel da mi voda tece v prakticno nov avto.

Tocno tako ;)
Enkrat sem bil zraven ko so prpelal teden starega 307cc-ja v rocno avtopralnco, pa je blo tko hudo, da sem se jst zadrl da nej ne serje z wapm, ko je odpl vrata je noter dobesedno plavalo, qurc pa pežo..
Sj avto lepo zgleda, je udoben in ma dost funkcij, ampak pri tem se stvari nehajo..

Namesto pežota cc si raje poglej v smeri mazde mx5, veliko avta za malo denarja, bos zelo presencena, ceprav je dvosed in ima "platneno" streho ;)
pies: da se pa dokupit hard-top!

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun Sr sep 06, 2006 7:47 am

@Axion: Kar se mazd tice preber ene par poustou gor, k ti pise model k dela u avtopralnici, pol pa flodej kle po forumu

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr sep 06, 2006 7:51 am

jst bi vzel pluriela, ker mi je pežo noter tak plastik fantastik (armatura), pa pluriel ma stebriče gor, kar se mi zdi prrijazno do glave voznika (v primeru hitrejše vožnje manj piha...)
to o puščanju pa puščam v presojo posamezniku. vem pa iz lastnih izkušenj, kako strešno okno ne tesni, če tesnila niso očiščena, pa to ni napaka proizvajalca.....!
Slika

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun Sr sep 06, 2006 7:58 am

zupi13 je napisal/-a:to o puščanju pa puščam v presojo posamezniku. vem pa iz lastnih izkušenj, kako strešno okno ne tesni, če tesnila niso očiščena, pa to ni napaka proizvajalca.....!

podpis!!! (sm ze zgorej omenu)

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Sr sep 06, 2006 9:33 am

LudiLimun je napisal/-a:@Axion: Kar se mazd tice preber ene par poustou gor, k ti pise model k dela u avtopralnici, pol pa flodej kle po forumu

wtf?
katerega dela nisi razumu, da se da dokupit trdo streho, al si samo uzaljen ker je pežo polizdelek?

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun Sr sep 06, 2006 9:46 am

SE sploh ne mislm kregat.
Nism pa razumu tistga dela, da velik avta za mal dnarja, al si mislu rečt, velik vode za mal dnarja (glede na izjave delavcev v avtopralnici, u mazdo bl teče) :P
Kar se pa požoja tiče se pa s tabo najmn mislm zgovarjat...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov