GT4turb0 je napisal/-a:Hvala vama za koristne informacije! Bom preveril in poročal!
Mi lahko še poveste kako izgleda tovrstni nakup in kakšne so omejitve oz. obveznosti (hitrost,alkohol, prodaja) oz. kje bi dobil vse informacije.
Pa še kakšen nasvet kateri avti spadajo v to kategorijo je seveda dobrodošel
LP
GT4turb0 je napisal/-a:Klical sem na predelave-vozil.si in so mi povedali da Nissan Pathfinderjev se veliko tako predela, poleg Landcruiserjev pa ne ve, katere se še da v tej kategoriji predelat.
V homologaciji mora pisat da je večnamensko vozilo da se ga lahko predela, predelava pa stane 230000sit plus DDV.
Trgovci nimajo pojma, tako da bo treba v ponedeljek klicat uvoznike. Vse skupaj pa bolj slabo kaže...
GT4turb0 je napisal/-a:276000sit če smo točni, še manj pa razumem kaj čara 5 dni oz cela 2 tedna, če ni še delal tak avto...
Kar si napisal je to vse potrebno. Kje pa si to delal? Kako pa homologacija?
lp
Kaktus je napisal/-a:GT4turb0 je napisal/-a:276000sit če smo točni, še manj pa razumem kaj čara 5 dni oz cela 2 tedna, če ni še delal tak avto...
Kar si napisal je to vse potrebno. Kje pa si to delal? Kako pa homologacija?
lp
Se strinjam, da je rok za izvedbo precej dolg, glede na to, da pri predelavi uporabi standardne stvari - edino oblika mreže in pločevine namesto okna je druga.
Že nekaj časa pa se obetajo spremembe zakona glede predelav takih vozil - kar je napisano tudi na internetni strani predelovalca. Mogoče ve kdo kaj več o tem?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov