robertos_664 je napisal/-a:dobro za polota ne rečem, samo v čem je corsa kvalitetnejša od novega avea? se vozim vsak dan v corsi in aveu pa se ne strinjam ravno s tabo.
MAJAGA je napisal/-a:Lep pozdrav, prosim če mi lahko kdo pomaga pri nakupu novega avtomobila. Imam dve leti staro Corso in mi nenormalno pije olje. Rada bi zamenjala avto in me zanima kaj menite o Aveotu.
MAJAGA je napisal/-a:Ojla olje imam Walvoline 10-40 na začetku sem imela TXT, tega so mi taprvo dal na servisu. Denarja bom pa zgubila 500 tisoč v dveh letih. Kaj pa vem kaj bo z mojo mašino, lahka mi samo še razspade. Mislim da se ni stem za igrat.
LP
MAJAGA je napisal/-a:Ojla, najlepša hvala za odgovore.
Mašina je 1,2 16V. Moj prvi servis je bil na 4000 km. Pri 15000 km sem prvič ostala brez olja. Bila sem na vseh možnih Oplovih servisih v Ljubljani, pa so vsi rekli da je to normalno. Garancja mi je potekla. Delala sem redne servise tako, da glede tega ne bi smel biti problem. Dnevno delam 80 km na dan ali več. Zdaj mi ponujajo da mi lahko razstavijo mašino in pogledajo kaj je narobe. To pa nanese dodatnih dvesto tisoč.
Avto sem kupila nov.
LP maja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov