nebivedu je napisal/-a:A nima passat 4 motion u bistvu quattro pogona?
KUPI PASATA K AUDI JE FUL MANJ KOMOT NOTER KOT PASSATživa je napisal/-a:Prosim za pomoč pri odločitvi.Sicer mi je po obliki bolj všeč audi ampak dobim pri passatu mnogo več opreme in še štirikolesni pogon za isto ceno. A4 sem že vozila pa me ESP ni preveč prepričal... Kakšna pa je kvaliteta passata? Ali so to isti motorji in pogoni npr. quattro proti 4M? Naj še povem,da se kar precej vozim cca.250 km/dan in to v vsakem vremenu.Če ima kdo izkušnje naj ji prosim deli...
Sh3bO je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:A nima passat 4 motion u bistvu quattro pogona?
Tanov ne. Star pa.
LudiLimun je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:A nima passat 4 motion u bistvu quattro pogona?
Tanov ne. Star pa.
In kako je pol quattro bolš k 4motion, če ga je pa tastar meu, tanou pa ne. K pomoje u tanou model niso ugradil slabšega sistema, kvečjemu bolšga.
![]()
Ali so mogoče u tem času nadgradili tudi sistem quattro
živa je napisal/-a:Prosim za pomoč pri odločitvi.Sicer mi je po obliki bolj všeč audi ampak dobim pri passatu mnogo več opreme in še štirikolesni pogon za isto ceno. A4 sem že vozila pa me ESP ni preveč prepričal... Kakšna pa je kvaliteta passata? Ali so to isti motorji in pogoni npr. quattro proti 4M? Naj še povem,da se kar precej vozim cca.250 km/dan in to v vsakem vremenu.Če ima kdo izkušnje naj ji prosim deli...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov