larcy je napisal/-a:Pozdravljeni!
Kupujem svoj prvi avto. Ker nameravam za to vzeti kredit do 5 let, bi rada, da se moj avtomobil vsaj toliko casa dobro drzi.
V mojem ozjem izboru je Beetle, tam do 2mio. , ampak kot vidim so vsi taksni stari ze 6, 7 let pa tooolk dragi.
Rada bi nasvet, v kaksnem stanju bo 6 let star Beetle (predvsem motor) s 100 prevozenimi km?! Kaj pa cez 5 let? Se mi splaca?
hvala,
LP
larcy je napisal/-a:Pozdravljeni!
Kupujem svoj prvi avto. Ker nameravam za to vzeti kredit do 5 let, bi rada, da se moj avtomobil vsaj toliko casa dobro drzi.
V mojem ozjem izboru je Beetle, tam do 2mio. , ampak kot vidim so vsi taksni stari ze 6, 7 let pa tooolk dragi.
Rada bi nasvet, v kaksnem stanju bo 6 let star Beetle (predvsem motor) s 100 prevozenimi km?! Kaj pa cez 5 let? Se mi splaca?
hvala,
LP
Mojster Miha je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:... potem pa za menjavo jermenov na rabljenem TDI-ju vzameš še en kredit...
Iz izkušenj ali zgolj izjava po "izkušnjah" iz vaške gostilne ?
Svoje bedarije in podobne izjave pa raje piši raje v "Zabavni kotiček"
LP
Dauče je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:... potem pa za menjavo jermenov na rabljenem TDI-ju vzameš še en kredit...
Iz izkušenj ali zgolj izjava po "izkušnjah" iz vaške gostilne ?
Svoje bedarije in podobne izjave pa raje piši raje v "Zabavni kotiček"
LP
pred 1mescom sta dala na verovškovi ena fant pa punca za glavni servis na cordobi (cca 10 let stari) več kot 200k
zelo pocen ane
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov