Pavka je napisal/-a:To sem želel povedat tudi jaz.BMW za 250jurjev= 250 problemov
alexmazda je napisal/-a:svetujem če že bmwja pol 6 valjnega, ker ostalo samo dosti pije za malo konjev
kljukec je napisal/-a:Pavka je napisal/-a:To sem želel povedat tudi jaz.BMW za 250jurjev= 250 problemov
a pol je bol za 100 jurjev- k bo sam 100 problemovops:
cena je nek dejavnik, ni pa nujno da je dražje tudi boljše
lp
SENATOR je napisal/-a:Imamo doma 325 letnik 93. Avto ima 230.000 km pa nobenga problema.
Porabi cc 11 litrov ampak je vmes mestna voznja, na dolgo relacijo pa ga spravis tudi na 8 litorov. Odkar ga imamo, smo naredili 65.000 km pa smo razen servisov, edino sklopko menjali pa gumico od kardana. Pri teh kilometrih pa avto popije 1 liter olja na 5000 km, kar je zanemarljivo.
Ce se ti gre da avto pije malo vzami 318i, drgac pa svetujem 6 cilindrov. Zvok je neprimerljiv.
LP
sonček je napisal/-a:SENATOR je napisal/-a:Imamo doma 325 letnik 93. Avto ima 230.000 km pa nobenga problema.
Porabi cc 11 litrov ampak je vmes mestna voznja, na dolgo relacijo pa ga spravis tudi na 8 litorov. Odkar ga imamo, smo naredili 65.000 km pa smo razen servisov, edino sklopko menjali pa gumico od kardana. Pri teh kilometrih pa avto popije 1 liter olja na 5000 km, kar je zanemarljivo.
Ce se ti gre da avto pije malo vzami 318i, drgac pa svetujem 6 cilindrov. Zvok je neprimerljiv.
LP
11l ta je pa huda. Pa sploh od teh BMW-jev pije 7l
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov