Fiat007 je napisal/-a:Forumovci!
Imam neko ponudbo, da za relativno ugodno ceno dobim omenjeni avtomobil. Je letnik 1996, motor pa 1.6 okoli 90KM. Avto ima prevozenih 135000km in je od drugega lastnika. Bil je ze 1x prebarvan, vendar nekaramboliran. Ima servo in nekaj elektrike v notranjosti.
Skratka, zanima me kaksno je to vozilo, vozne zmogljivosti in predvsem vzdrzljivost tega avta. So bile kake napake?
Hvala za pomoc!
nebivedu je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a:Forumovci!
Imam neko ponudbo, da za relativno ugodno ceno dobim omenjeni avtomobil. Je letnik 1996, motor pa 1.6 okoli 90KM. Avto ima prevozenih 135000km in je od drugega lastnika. Bil je ze 1x prebarvan, vendar nekaramboliran. Ima servo in nekaj elektrike v notranjosti.
Skratka, zanima me kaksno je to vozilo, vozne zmogljivosti in predvsem vzdrzljivost tega avta. So bile kake napake?
Hvala za pomoc!
Moj ima zdele 300.000, pa smo šele prvo sklopko menjal, če ti to kej pove o vzdržljivosti. Podvozje zdrži ogromno, pa prenosi tudi.
Edini problem je pleh. Tega moraš kr dobro zaščitit, ker avto rad gnije(sicer ne vem kako je z letniki od 1993 naprej).
Mašina ima 95KM, če hočeš več, daš pa od aplauza not mašino, imaš pa potem 105KM(mašini sta identični na zunanji pogled, notri je pa druga odmična.
Drugače si pa bolj malo povedal o avtu. Kakšen pogon ima? Stalni 4x4 ali vklopljivi? Kakšna je oprema? Ponavadi imajo elektro stekla, elektro ogledala in trostopenjsko nastavitev amortizerjev.
Povej kaj več o avtu, pa ti lahko povem, kaj lahko pričakuješ. Drgač pa ima malo kilometrov, vendar ravno tok, da mu sledi servis - jermen, napenjalec in vodna pumpa - vse skupaj je okoli 18.000 sit potem pa še delo. Zadeva sploh ni draga za vzdrevanje. Definitivno pa je cenejše vzdrževanje kot za cliota 1.2 s pol manj kilometri (sprobano doma).
nebivedu je napisal/-a:Tut mene zanima, kok je cena. Tm okol 900 se prodajajo, samo jih nioben ne proda, ker je to predrago. Jst sm za svojo dal leto in pol nazaj 300.000 sit, pa mi je moral zraven dat še 4 feltne in 4 gume, drugače avta nebi vzel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov