navihanc je napisal/-a:Pozdravljeni!
Zanimam se za nakup enega od omenjenih avtomobilov. Kateri je boljša izbira?
Alfa 156 1.9JTD 115KM ali Hyundai Elantra 2.0 CDRI 112KM
Kateri od teh dveh avtomobilov je bolj zanesliv, manjša poraba, servisni intervali in strošek servisa, varnost,...? Dnevno delam cca 300km.
Hvala že v naprej
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
BMW Motorsport je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:mislim kake avte pa tukaj primerjate![]()
se popolnoma strinjam z bass-om.
Smo že trije..
navihanc je napisal/-a:Pozdravljeni!
Kateri od teh dveh avtomobilov je bolj zanesliv, manjša poraba, servisni intervali in strošek servisa, varnost,...? Dnevno delam cca 300km.
Hvala že v naprej
bass je napisal/-a:navihanc je napisal/-a:Pozdravljeni!
Hvala že v naprej
Meni se zdi, da ne veš kaj bi rad...ta dva avta nista niti najmanj primerljiva - kot bi primerjal MB e klaso in hyundai sonato...bodi resen.
Za jtd-ja pa potrjujem, mene je zadnji servis prišel 28k sit. Zanesljiv motor in to zelo.
Rossoner je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:alfa se vsekakor ne more primerjat z hyundaiem, saj jo slednji prekosa skoraj v vsem, razen po obliki ne.
moj glas gre hyundaiu elantri, za enak denar dobiš novejši letnik, več opreme, zanesljivost, žal ni tak lep dizajn kot alfa. odvisno kaj tudi želiš od avta.
Sam nekaj mi povej...si kdaj vozil Alfo? Verjetn ne,saj bi vedel da so vozne lastnosti Hyundai-ja v primerlivosti z Alfo enako kot bi vozil voz, tisti še z lesenmi kolesi![]()
![]()
P.S. se ne mislim kregati, a ko vidim kaj takega pa....po tvojem postu vidim, da Alfe nimaš
še na sliki, kaj šele v garazi![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov