pernat_b je napisal/-a:Pomoje je boljše da zameš BMW in sicer 2.0 al pa 2.3 torej 320 al pa 323, ker bo dosti bolj že sam občutek kos e boš peljal in imel R6 motor v porabi se ne razlikuje oz. bratu je 316i pil za pol litra do liter več kot pa 320i! Torej če se le da 320 oz 323 kajti za 323 je enaka reg.... Peugeot pa mi ta sploh ni všeč, ga ma kolega in ma z njim same probleme.. ima 1.8 16V in mu pije nenormalno vedno nad 10 pa ga večinoma vozi njegova punca. Pa še bmw je čist drug razred, tk da jaz sem za bmw!
ghandaed je napisal/-a:sicer teoretiziram ampak... 406 coupe je podobno kot 407 coupe... stajliš avto za udobno in hitro premagovat daljše razdalje, BMW se mi pa zdi bolj adrenalin pack z zadnjim pogonom za zabavo na cesti.
kovse je napisal/-a:hvala za odgovore.
Resda je P 406 coupe zeelo lep avto ampak mi že od začetka ni bil povšeči ker je malo teh avtov na slovenskem tržišču in s tem manj rezervnih delov![]()
torej kolebam med 316 in 318 E46 model. V čem sta sploh različna saj je pri obeh modelih možen isti agregat (1.8 ali 1.9) ?
Je že kdo samostojno vgrajeval klimo v 316, imam enga nagledanega in je zelo ugodno, samo škoda ker nima klime
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov