LP Matjaž
čare je napisal/-a:pa dej sonček pozab še enkrat na un čep od olja teb če bi en neki naložu bi mu ti očitno vse verjel pol bi pa tuki eno in isto trobu vsako rundo ko bi mel šanso joj no dej nehi
abbe je napisal/-a:jst kokr sm uspeu prebrat on prosi nekoga od clanou foruma ki se spozna na avte da bi seu z njim pogledat avto.ni mu treba zj pisat na kaj nj gleda pa nj si najde mehanika.ce se ne razume u avte tut ce gleda neve kaj vidi.
sonček je napisal/-a:abbe je napisal/-a:jst kokr sm uspeu prebrat on prosi nekoga od clanou foruma ki se spozna na avte da bi seu z njim pogledat avto.ni mu treba zj pisat na kaj nj gleda pa nj si najde mehanika.ce se ne razume u avte tut ce gleda neve kaj vidi.
Pa dobr je no. Jest hočem sam pomagat.
lp
sonček je napisal/-a:čare je napisal/-a:pa dej sonček pozab še enkrat na un čep od olja teb če bi en neki naložu bi mu ti očitno vse verjel pol bi pa tuki eno in isto trobu vsako rundo ko bi mel šanso joj no dej nehi
Dej! dej čare mel sem dve dvojki pa vem kakšna je situacija. Mel eno z dobrim motorejm ter enga z slabim motorjem. Lej tist pokrovček naj bi bil kar pomemben kakšen je motor k vem mi je en mehanik k že 10 let šranfa pregledu motor pa je glede na pokrovček k ga metal dol reku da je motor slab. Pri prejšnem golfu pa je bil motor dober pa ni pokrovčka dol metal. Aja to nej bi bila en fora toda včasih se zgodi da se zafrkneš. Druga fora je ta ogreješ dizla na delovno temperaturo ga ugasneš in počakaš cca 30 min...potem pa ga probaš kresnt če vžge takoj je ok motor če ne je motor slab. Teh fint je velik toda te dve sta glavni. Glede pokrovčka pa tisto Bosanci gledajo na sejmu. Probaj drugo finto. Za mene je že dovolj da je motor suh in neupran ter da vžiga topu,mrzu, da dobr vleče glede na njegovo moč in da ne kadi. To mi pripomorejo tudi dve uzkušnji tako da....
No čare ko si pa tako pame**n pa povej kaj bi pa ti gledal pri dizlu,če ga bi kupoval. No kr na plan z mislimi.
lp
čare je napisal/-a:sonček je napisal/-a:čare je napisal/-a:pa dej sonček pozab še enkrat na un čep od olja teb če bi en neki naložu bi mu ti očitno vse verjel pol bi pa tuki eno in isto trobu vsako rundo ko bi mel šanso joj no dej nehi
Dej! dej čare mel sem dve dvojki pa vem kakšna je situacija. Mel eno z dobrim motorejm ter enga z slabim motorjem. Lej tist pokrovček naj bi bil kar pomemben kakšen je motor k vem mi je en mehanik k že 10 let šranfa pregledu motor pa je glede na pokrovček k ga metal dol reku da je motor slab. Pri prejšnem golfu pa je bil motor dober pa ni pokrovčka dol metal. Aja to nej bi bila en fora toda včasih se zgodi da se zafrkneš. Druga fora je ta ogreješ dizla na delovno temperaturo ga ugasneš in počakaš cca 30 min...potem pa ga probaš kresnt če vžge takoj je ok motor če ne je motor slab. Teh fint je velik toda te dve sta glavni. Glede pokrovčka pa tisto Bosanci gledajo na sejmu. Probaj drugo finto. Za mene je že dovolj da je motor suh in neupran ter da vžiga topu,mrzu, da dobr vleče glede na njegovo moč in da ne kadi. To mi pripomorejo tudi dve uzkušnji tako da....
No čare ko si pa tako pame**n pa povej kaj bi pa ti gledal pri dizlu,če ga bi kupoval. No kr na plan z mislimi.
lp
gledu bi če ima M3 look ogledala pa temne šipe,drugač sonček sm pa že marsikaj prešravfu tko da me ne učit kaj pa kako
Hvala
sonček je napisal/-a:[
Čare: Sej vem , da si že velik prešarnfav in da si skor pol avta že premenal (fiat tipo).
lp
lublancan je napisal/-a:sonček je napisal/-a:[
Čare: Sej vem , da si že velik prešarnfav in da si skor pol avta že premenal (fiat tipo).
lp
ja sam on se spozna na avte in ve kaj je zamenu in zakaj, ti sonček maš pa usak dan novo težavo in se čudiš zakaj tvoji avtomobili ne delajo
jst sm sm tud na svojem autu, ko sm ga kupu zamemu dost stvari, čeprou bi mogu glede na listke zamenat samo olje pa filter
sam bi biu brez bremz, čeprou so dal gor nove ploščice
črpalka za bencim bi mi crknla, ker je biu filter zabit
iz motorja bi mi teku olje, ker niso zamenal semeringa na odmični ko so menal jermen
...
zakaj? zato ker se zdej že vsak na vse spozna in o vsem vse ve pol se pa čudi zakaj ne dela
@mastr1 ne kupuj tipota za 70k sit
za 130 dobiš novejšga unota, ki je verjetno v boljšem stanju kot tist tipo
pa ne rabš kupvat dizla, za tist 1-2 L na /100 km je bz kupvat zmahane gare, ki jih lastniki cenijo ko zlato, če lahk dobiš bolj ohranjenga bencinca
ps: preizkus vozila ti opravjo tud na amzsju, te bo pa seveda neki stal (mogoče se pa izogneš nakupu slabega avtomobila...)
sonček je napisal/-a:l.91---->70k----->in ti razmišljaš,če ga bi vzel pa vlda da pa še dizl je...delov imaš v Italiji ko nč tako da idi v Italijo pa nakup robo praktično zastonj glede na njihove dele,ker so kot novi. Tle boš dobu dele dokaj slabe pa še mlce drage,čeprav so tud tle pocen.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov