IcEm4n je napisal/-a:ok, fino pol

me pa še neki zanima (če mogoče kdo kj več ve), ker mi je par prodajalcev rekl, da so popusti le do konc mesca (torej jutri zadn dan), je to res? ker če je, loh odpišem astro (k zdele loh dobim za cca. 15.500€, drgač je pa 19.347€ brez popustov) pa spet gledam corso.
Na to se na zanaši, k to so men govoril že ko sem corso kupoval, pa je blo se vsaj 3-4 mesece za tem za dobit ta model ( silverline plus).
Kar se porabe tiče, kje kar realna tista, ki ti jo napisal corsa16v...tam okol 6,5, z mal bolj dinamicno voznjo okoli 7,5 , to sem mislil s tem, da motor ni najbolj varčen in da se ti za to splača bencinar, čeprav daš mal več za zavarovanje. Čeprav če dobiš dizelco za 15500€, bencinarka je pa 15000e, se vseeno bolj splača dizel dolgorocno gledano, čeprav ma dosti dražje servise npr.
Ne vem kako se tebi 17 cdti motor zdi tih, ker ni, je nažalost precej neuglajen, se pa oddolži s trpežnostjo zato.
Kar se samih zmogljivosti tiče, potegne avto zelo lepo, max hitrost je 200 po števcu, ubistvu nikoli nimaš občutka podhranjenosti kljub 1300 kg mase, medtem pa ko moja 200 kg lazja corsa s 10 konji manj ni glih taka zgodba

( avtu ful primanjkuje moči, predvsem pa navora)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.